Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Verzamellijstje: Alle verschillende soorten tablethouders

We zijn weer aangekomen bij de derde editie van de rubriek Verzamellijstjes”. In deze editie nemen we je mee in de wereld van tablethouders en alles daar omheen. Zo leren we je welke soorten tablethouders er allemaal bestaan en hoe bedrijven deze houders gebruiken in het dagelijkse leven. Snel verder lezen!

Eerst even orienteren, welke houders hebben we allemaal?

Voordat we beginnen laten we je zien welke houder we gaan bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van dit artikel kan verwachten. We hebben het eerst over de basis van alle houders: De beschermhoes, daarna gaan we verder in om specifieke houders en de manier waarop bedrijven deze gebruiken: 

Tablet case en/of beschermhoezen

De peetvader van alle tablet accessoires ooit gemaakt is natuurlijk de klassieke beschermhoes. Deze hoes zorgt ervoor dat je tablet op geen enkele manier kan beschadigen. Zo zijn er voor de laagste prijzen dunne plastic hoesjes verkrijgbaar die je tablet eigenlijk alleen beschermen tegen wat krasjes hier en daar. Maar tegen een fikse meerprijs zijn er ook tablet hoezen te krijg waarmee je zelfs onder water kan duiken. De vraag is of je tablet bestand is tegen de enorme druk die erop komt te staan maar een ding is zeker: Nat zal ie niet worden.

Wandhouder

Wandhouders kan je thuis gewoon gebruiken om de tablet op te hangen op elke muur die je maar wil. Zo kan je in de keuken een wandhouder plaatsen om tijdens het eten je favoriete recepten te volgen. Zakelijk gebruiken bedrijven deze houders veel als aanmeldsystemen in wachtkamers maar ook als informatiezuil op drukke plaatsen zoals festivals en beurzen. Bedrijven ontwikkelen een app voor de tablet zodat bezoekers direct zien waar ze zijn en welke evenementen zich op dat moment afspelen in en om de locatie.

Tafelhouder

Tafelhouders zijn thuis prettig om je tablet neer te zetten terwijl je ligt te Netflixen. Zakelijk worden deze echter wat serieuzer ingezet. Bijvoorbeeld bij het voeren van diverse gesprekken. Hierbij kan je denken aan een verkoopgesprek waarbij de verkopende partij een presentatie geeft. Of tijdens het bespreken van zakelijke cijfers zoals omzet en winstcijfers. De reden dat bedrijven veelvuldig gebruik maken van tafelstandaards is dat ze meestal makkelijk draaibaar zijn. Zo kan de ene partij allerlei informatie op de tablet met de andere partij delen zonder zijn handen te gebruiken.

Vloerstandaard

Vloerstandaards worden op drukke plekken vaak commercieel ingezet om informatie van consumenten te ontvangen. Denk hierbij aan consumenten die hun gegevens achterlaten op de tablet. Consumenten krijgen van iets terug voor het achterlaten van hun gegevens of het invullen van een enquete. Meestal iets van een kortingscode of een gratis product maar soms ook een gratis adviesgesprek. Hierdoor hoopt het bedrijf nieuwe klanten binnen te halen. Handig, want door de informatie die de klant al heeft gegeven op de tablet weet het bedrijf precies met wie ze te maken hebben en waar hun interesse naar uit gaat. 

Waar kan je het beste tablet accessoires kopen?

Online zijn er ontelbare adressen te vinden om je tablet accessoires aan te schaffen maar niet elke shop is even betrouwbaar. Kies bij het kopen van tablet houders dan ook voor betrouwbare namen zoals Tabletsolution.nlBol.com of Coolblue.nl.