Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Een gezond voedingspatroon

Zelf koken volgens een gezond recept hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, maar het wordt pas lastig als er diëten of ingrediëntwensen om de hoek komen kijken. Echter, Verdify zal je hierbij helpen en inspireren. Door ons uitgebreide assortiment aan recepten zal het nooit meer een breinbreker zijn om te bedenken wat je gaat eten vanavond. Zelf met andere moeilijke eters in huis zal koken nog nooit zo’n feestje geweest zijn!

Bij Verdify draait alles om personalisatie, zodat je je niet beperkt hoeft te voelen in je mogelijkheden. Verdify zorgt er namelijk voor dat je gezond kan eten volgens mediterrane recepten. Volgens de voedingswetenschappen is dit dé manier om een gezond eetpatroon aan te houden, omdat het zorgt voor een betere kwaliteit van leven en dan vooral eten. Dit heeft ermee te maken dat dat mediterrane voeding met name bestaat uit verse groenten en fruit, maar ook noten, zaden en volkoren voeding. Daarbij komt dat vis een belangrijk onderdeel is van de mediterrane keuken. Rood vlees wordt hierdoor vervangen, wat bijdraagt aan een betere gezondheid. Om die reden kun je ervan uit gaan dat je met Verdify een goede basis aanlegt voor jouw nieuwe voedingspatroon.

Naast de gezonde ingrediënten van de mediterrane recepten is het ook mogelijk om bepaalde producten uit te sluiten bij de selectie van recepten. Denk hierbij aan zuivelproducten, maar ook producten die mogelijk een allergie aanwakkeren, zoals ei, vis of rood vlees. Bovendien maakt Verdify het mogelijk om aan te geven voor hoeveel personen je gaat koken, waarna je boodschappenlijstje direct aangepast wordt!

Klinkt het concept van Verdify ook als muziek in jouw oren? Maak dan vandaag nog een profiel aan op de website en geef jouw wensen en eisen aan in het profiel. Zo kun je kiezen voor een koolhydraatarm dieet en dan worden er alleen maar koolhydraatarm recepten getoond!

https://verdify.nl/