Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Sierbestrating voor creatievelingen

 De tuin opnieuw bestraten is voor creatievelingen een leuke tijdbesteding. Door te spelen met kleuren, verschillende waalformaten of diverse varianten van keramische terrastegels kan er een uniek tuinontwerp bedacht worden. Kies bijvoorbeeld voor ceramaxx tegels en geniet van alle voordelen ervan. Ben jij al nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de sierbestrating van Bricks and Stones? Lees dan snel verder of neem een kijkje op de website van Bricks and Stones om erachter te komen welke mogelijkheden er allemaal geboden worden!

Bricks and Stones is expert op het gebied van sierbestrating en adviseert haar klanten daarom ook met passie. Wij hebben verstand van authentieke tuinontwerpen en denken graag mee over het samenstellen van verschillende ontwerpen met gebakken klinkers. Denk maar eens aan alle verschillende patronen die gelegd kunnen worden met gebakken waaltjes en kies uit diverse kleuren om er een speels effect aan te geven. Echter, gebakken klinkers kunnen wel als nadeel hebben dat er onkruid tussen kan groeien, waardoor de tuin wat meer onderhoud vereist. Met keramische terrastegels heb je daar over het algemeen juist minder last van, waardoor deze tegels een goed alternatief zijn. Naast de snelle schoonmaakbeurt van de tegels behouden deze tegels hun kleur na blootstelling aan weersomstandigheden als regen, sneeuw en heftige zon. Ook zal je niet zo snel krassen op de tegels ontdekken, omdat de keramische terrastegels krasbestendig zijn.

Brengt de sierbestrating van Bricks and Stones jou al op ideeën voor een nieuw tuinontwerp? Bezoek dan snel de website van de onderneming en ontdek wat je nog meer met de sierbestrating kan! Voor vragen staan de experts altijd open en zij helpen je graag bij het selecteren van de juiste tegels en stenen. Aarzel dus niet, maar laat je creatieve ideeën over de sierbestrating de vrije loop gaan en dan denken wij met je mee over de mogelijkheden die hierop aansluiten!

https://www.bricksandstones.nl/