Mijngrensjuweel
Image default
Mode en Kleding

Welke tas werkt voor jou het beste?

Handtassen zijn geweldig. Ze dragen niet alleen onze basisproducten, ze trekken ook onze look bij elkaar en zorgen ervoor dat onze garderobe gemakkelijk wordt opgewaardeerd. Helaas is het moeilijk om tassen te vinden die niet zuigen.

Vaak zijn handtassen niet ergonomisch of erg functioneel, ook al zien ze er leuk uit. Omgekeerd zijn soms de meest functionele handtassen het lelijkst. Misschien dat de gemiddelde vrouw daarom ongeveer 21 handtassen bezit en elke drie maanden een nieuwe koopt. Aangezien handtassen een paar honderd euro kunnen kosten, wil je er zeker van zijn dat je investering de moeite waard is.

Dus hier is hoe je het soort handtassen kunt vinden dat niet slecht is, waarmee we bedoelen dat: je schouders niet doodt, je goed past, en dat gelukkige huwelijk tussen een mooi uiterlijk en praktisch nut heeft.

Het eerste wat je moet overwegen is wanneer en hoe je je volgende handtas gaat gebruiken. Wat ga je er in meenemen? Met welke outfits ga je hem dragen? Hoe ga je hem eigenlijk dragen? Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een alledaagse tas om in de stad rond te lopen, heb je misschien liever een lichtgewicht crossbody-tas dan een leren tas met korte hengsels. Voor het werk kies je misschien voor een klassieke schoudertas die ruim genoeg is om een klein tablet of papierwerk mee te nemen.

Naast het doel van je handtas kun je ook kiezen voor een tas die je lichaam flatteert, net zoals je een ander modeobject zou kiezen.