Mijngrensjuweel
Image default
Mode en Kleding

Welke tas kan mee naar elk feestje?

Welke tas kan mee naar elk feestje?

Een feestje is altijd leuk en supergezellig. Bezoek je graag een festival of heb je regelmatig een verjaardag, bruiloft of ander feestje? Dan vraag jij je misschien regelmatig af welke tas je het beste kunt meenemen. Omdat er verschillende feestjes zijn, verschillende mensen en over het algemeen verschillende voorkeuren vinden wij het lastig om op deze vraag één passend antwoord te geven. Wil jij weten wat jouw nieuwe favoriete feesttas gaat worden? Lees dan snel verder, want wij vertellen je in dit artikel welke tas jij mee kunt nemen naar elk feestje.

Handtassen

Wil jij een tas meenemen die vrijwel altijd kan? Ga dan voor een tijdloze, zwarte Rains Bag handtas. Een handtas is stijlvoller dan een crossbody tas, maar dit betekent wel dat jij jouw tas continu vast moet houden. De crossbody heeft dan weer als voordeel dat jij lekker jouw handen vrij hebt voor een hapje en een drankje. Crossbody tassen heb je ook met een stylish schakelketting. Dit maakt je look gelijk chique en feestelijk. 

Kleine tasjes, clutches en telefoontasjes

Wil jij jouw stijlvolle feest outfit completeren met een klein tasje? Dan zijn clutches en telefoontasjes zeker iets voor jou. Een clutch is een klein tasje waar jij je belangrijkste spullen zoals een pinpas, lipstick en sleutels in meeneemt. Clutches zijn verkrijgbaar met polsriem, schouderketting en als handtas. Soms past ook je smartphone erin. Je hebt ook kleine tasjes die speciaal zijn ontworpen om jouw smartphone in mee te nemen. Een clutch vind je in alle soorten en maten en ze zijn ideaal voor een feestje. Kleine tasjes zijn ideaal als je weinig wilt meenemen. Kijk gerust eens tijdens de tassen sale voor een clutch die geheel bij jouw outfit past.

Wat is nog meer handig?

Als je feestje een avond duurt heb je aan een handtas, crossbody tas of een clutch al voldoende. Ga je echter naar een festival? Dan is soms een boodschappentas ook handig. Je kunt deze gebruiken om zoals het woord al zegt jouw boodschappen in te doen, maar ze zijn ook handig voor kampeerspullen, vuile was en nog veel meer. 

Alles is mogelijk

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden. Iedereen heeft wel weer een tas die voor die persoon het beste is. Daarom vinden wij het ook moeilijk om met één soort tas te komen. Welke tas neem jij het liefst mee naar een feestje?