Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Het belang van een laptop

Ik kan me nog goed herinneren dat een meisje hysterisch op me afgelopen kwam. Ik werkte destijds als manager in een restaurant in het Stedelijk museum van Amsterdam. Ze vertelde dat ze hier was gekomen op een stuk te schrijven voor haar scriptie, maar dat ze haar laptop in het café in het museum was verloren. Ze kwam na sluitingstijd, toen alle alarmen in het museum al aanstonden. Alleen voor absolute noodgevallen mochten wij het museum nog in. Toen wij haar dat vertelden, schopte ze zo’n stennis dat we uiteindelijk hebben besloten toch alle alarmen uit te zetten, een team beveiligers erbij te halen, en naar boven te gaan om te zoeken. Ondertussen vertelde ze me waarom haar laptop zo belangrijk was. Ze moest morgen namelijk haar scriptie inleveren, en had deze alleen op haar laptop staan. Nergens anders had ze het opgeslagen. Uiteindelijk vonden we het gelukkig, en van opluchting barstte ze in tranen uit.

Zo zie je maar hoe belangrijk een laptop kan zijn Het kan de plaats zijn waar we onze gegevens opslaan. Het kan de plek zijn waarin we ons verliezen in een spel, zelfs op de vervelendste dagen. Het kan zelfs zijn waar we ons dagboek bij houden, dat alleen voor onze ogen bestemt is.

Het kopen van zo’n laptop is dus ook best wel een opgaven. Want je wilt dat het alle functies heeft die je nodig zal hebben, maar wilt ook weer niet veel te veel betalen voor een laptop waarvan je de helft van de snufjes niet nodig hebt. Daarom is het ideaal om een custom laptop aan te schaffen. Hierbij kun je zelf laptop samenstellen, waarbij je alles aan kan vinken wat je nodig hebt, en dat dan ook het enige zal zijn wat de laptop bevat. Dan maak je de voor jou ideale laptop. 

https://laptopzelfsamenstellen.nl/