Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Volledig assortiment aan koelkast magneten

Een vrolijk assortiment aan stevige koelkast magneten, daar wordt iedereen blij van toch. Er zijn mensen die koelkast magneten sparen. Wanneer zij bijvoorbeeld op vakantie zijn naar een bepaald land of stad, dan wordt er altijd een magneet gekocht die dan weer op de koelkast kan worden geplakt, zodat dit eigenlijk een plek wordt waar alle bestemmingen die je in je leven hebt bezocht kan worden teruggezien. Koelkast magneten zijn erg geschikt voor herinneringen, maar maken de keuken ook een beetje leuker. Niet iedere koelkast is geschikt voor het plaatsen van de koelkast magneten. 

Kleuren

De koelkast magneten zijn verkrijgbaar in veel kleuren, soorten en maten. Wat jij ook maar leuk vindt om op de koelkast te plakken is te vinden op de website. Aan de voorkant vind je een kunst of een houten plaatje en aan de achterkant zal je een magneet vinden die gemaakt is van de stof neodymium. Dit is een bepaalde stof die goed hecht op andere magnetische oppervlakken. Het zijn magneten die worden geplaatst in de categorie van een hoge kwaliteit en je kunt er zelfs een licht blaadje mee bevestigen. 

Waar bevestigen?

De koelkast magneten kan je dus aan de koelkastdeur bevestigen, maar kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere magnetische oppervlakken zoals een bord dat van een magneet is gemaakt. De koelkast magneten zijn in veel kleuren beschikbaar en zo kan je ook de magneten in neon kleuren bestellen, waardoor deze helemaal opvallen. Heb je liever een ander soort magneet dat wat minder opvalt dan kan je die ook zeker vinden. Alle koelkast magneten worden altijd geleverd in een mooie verpakkingen als het een cadeau is kan je er nog een persoonlijke boodschap naast versturen. Een leuk cadeau is het zeker om te geven, met bijvoorbeeld een verjaardag of voor kerst.