Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Repromat

Over Repromat zijn wij enorm te spreken, in tegenstelling tot onze vorige leverancier. De grootformaat printer die wij hadden bracht ons vaak enorm in de problemen. In het begin hadden we constant te maken inkt die te laat werd geleverd. Zo kwam onze printer geregeld stil te staan omdat de inkt op was. Deze werd steevast te laat geleverd. Nu hebben we dit destijds opgelost door gewoon een flinke voorraad aan te leggen. Afgezien van de onbetrouwbare leveringen van inkt, konden we ook geen beroep doen op een professionele storingsdienst. Wanneer er sprake was van een storing, dan moesten we vaak meer dan een week wachten totdat er een monteur ter plaatse kwam. In deze branche kan je je dat niet veroorloven. Er wordt altijd gewerkt met deadlines. Wanneer je die niet aankan, dan vertrekken klanten gewoon naar je concurrent. Echter ben je nu eenmaal afhankelijk van je printers en de service die je daarbij nodig hebt. Allereerst wil je een goed functionerend apparaat, dat de gewenste prestaties levert op het gebied van snelheid en afdrukkwaliteit. Daarbij moet een grootformaat printer gebruiksvriendelijk zijn en de juiste software hebben. Deze eigenschappen in combinatie met een betrouwbare leverancier aan je zijde is exact wat je nodig hebt in de reprografische industrie. Repromat is deze leverancier. Repromat levert topkwaliteit printers met de daarbij benodigde service.

Repromat storingsdienst

De storingsdienst van Repromat is uitstekend. Repromat beschikt over een landelijk dekkend netwerk, waarbij er altijd een monteur snel ter plaatse kan zijn. Grootformaat printers worden vaak zeer intensief gebruikt. Ze hebben af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Onlangs ontstond er door toedoen van een medewerker schade aan het apparaat, dat kan nu eenmaal gebeuren. Repromat zorgde ervoor dat er een dag later al een monteur op de stoep stond om de machine te repareren.

Verbruiksartikelen

Bij Repromat kan je ook terecht voor alle verbruiksartikelen. Het mooie is dat ze vrijwel altijd op tijd zijn. Mocht er zich een keer iets voordoen, dan wordt je netjes ingelicht. Op het gebied van grootformaat printers, is Repromat een betrouwbare en vakkundige partner. Op Repromat kunnen wij altijd rekenen.