Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

De schuifpuien van Schipper Ede

Kiezen voor de schuifpuien van Schipper Ede is altijd een goed idee. Waarom? Omdat ze een letterlijke verbinding vormen tussen de binnenwereld van een woning en de buitenwereld van een woning. Denk maar aan een kamer, waar er enkel een aantal ramen zitten, met een tuindeur en een verbinding met de andere kamers in het huis. Wat ontbreekt er in de kamer? Licht en ruimte. Hoe kan dat opgelost worden? Door schuifpuien tussen de tuin en de woonkamer te laten installeren. Hierdoor hebben zeeën van licht ineens de mogelijkheid om te vloeien van buiten naar binnen. Hierdoor lijkt de woonkamer niet alleen groter dan het is, maar ook nog eens ruimer. Dat is een klein voorproefje van wat schuifpuien voor een woning kunnen doen, maar er is nog veel meer!

Energiebesparende en ruimtebesparende schuifpuien

Schuifpuien brengen een heleboel voordelen mee voor onze klanten, dat is waar ze goed in zijn. Zeker in termen van het terugverdienen van de investering, zijn schuifpuien een goede investering. Doordat ze zo energiebesparend en isolerend zijn, verdienen schuifpuien zichzelf met een lagere energierekening én een lange levensduur terug. Zo kan je ze zien als een eenmalige investering waar een lange tijd aan geluk verbonden zit. Daarnaast heb je nooit meer last van het geluid dat de buren maken, omdat schuifpuien beschikken over goede warmte- en geluidsisolatie. Alles wat buiten is, blijft buiten. Zowel de kou als het lawaai. Bovendien wordt er heel veel ruimte bespaard. Weet je nog toen we het hadden over de tuindeur in de donkere woonkamer? Die tuindeur zwaait naar buiten of naar binnen, en neemt dus waardevolle ruimte in van de woonkamer of de tuin. Een schuifpui doet dat niet, en schuift gewoon van de ene kant naar de ander.

Kies voor Schipper Ede

Kies voor de schuifpuien van Schipper Ede. Neem een kijkje op onze website, om de vele voordelen te bekijken. Weet je het al zeker, en wil je graag contact met ons opnemen? Dan staan onze contactgegevens ook op de website, waar je tegelijkertijd een gratis offerte aan kan vragen!