Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Het verschil tussen dames en heren rugzakken

Bijna iedereen heeft als schoolgaand kind weleens een rugzak gedragen, maar als volwassen persoon zullen veel mensen er nog steeds een gebruiken. Dit is ook wel te begrijpen, want een rugzak is de makkelijkste tas om te dragen, of je nu een kind of volwassene bent! Maar nu je de leeftijd van kinderrugzakken al een tijd ontgroeid bent, zijn er gelukkig nog genoeg dames en heren rugzakken te koop. 

Dames rugzakken 

Veel vrouwen zijn helemaal gek van tassen! Meestal hebben vrouwen meer dan een tas in hun kast staan, maar bijna iedere vrouw zal wel een rugzak in hun bezit hebben. Een dames rugzak is namelijk superhandig als je veel zware spullen moet dragen, want een rugzak draagt dan wat fijner dan bijvoorbeeld een schoudertas of een handtas. Toch moet je als vrouw wel erop letten dat een rugzak niet al te groot en lomp zal staan. De meeste vrouwen zijn gemiddeld gezien wat kleiner dan mannen. Een rugzak die goed bij een man staat, kan ineens wel uit proporties lijken bij een vrouw. Veel merken hebben gelukkig ook kleinere, elegantere en dus vrouwelijkere rugzakken in hun collectie. Sommige dames rugzakken hebben ook speciaal aangepaste schouderbanden die niet in de weg zullen zitten bij je boezem. 

Heren rugzakken 

Voor de meeste mannen is een heren rugzak de enige soort tas die ze zullen dragen, dus daar spelen veel merken slim op in door heel veel verschillende rugzakken aan te bieden. Kijk maar bijvoorbeeld naar merken zoals Herschel Supply Co., die van een hun populairste rugzakken genaamd Little America meer dan 20 verschillende kleurtjes en designs aanbiedt! Sportieve rugzakken winnen verder ook veel aan populariteit bij mannen die bijvoorbeeld op citytrip gaan, maar een leren rugzak past dan weer perfect bij werkende mannen. Zo bestaan er bijvoorbeeld leren aktetassen met twee extra schouderbandjes, zodat je hem ook als rugzak kunt dragen. Zo krijgt de rugzak dus ineens een hele andere uitstraling!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/

Gerelateerde artikelen

Draadalg bestrijden, je leest er alles over in het vijverhandboek

Praktische tips voor kussens voor je viervoeter

Verschillende soorten leer herkennen