Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Informatie over de Eleaf iStick Power Nano

Eleaf Electronics Co.ltd, is de ontwikkelaar van vele bekende vaping e-sigaret prodcuten. Eleaf is opgericht in 2011en gevestigd in Shenzhen een grote stad in Guangdong Province, China. Tegen woordig is Eleaf bekend als een van de bekendste vaping merken op de markt. Eleaf dank haar bekendheid aan het feit dat ze constant bezig zijn met verbeteringen, reviews van eindgebruikers meenemen en goede relaties onderhouden met distributeurs. De missie van het Eleaf team en fabriek is om werelds beste vaping ervaring te bieden aan haar gebruikers.

De Eleaf iStick Power Nano die voorzien is van een interne batterij van 1100mAh is is een compacte doch heel solide box. De batterij van 1100 mAh heeft een maximaal vermogen van 40 watt. Eleaf iStick Power Nano is uitgerust met een temperatuur instelbare mod en verschillende modussen. De Eleaf iStick Power Nano is te gebruiken met een Eleaf EC coil 0.3 Ohm, 0.5 Ohm, 0.75 Ohm en de 0.15 Ohm  coil.In de verpakking van deze set zitten standaard een Eleaf EC 0.3 Ohm coil en een Eleaf ECML 0.75 Ohm coil

Eleaf iStick Power Nano wordt geleverd met een Eleaf Melo 3 Nano clearomizer die geplaats moet worden op de connector van de Power Nano. Dit is een sterke veerkrachtige connector van slijtvast roestvrij stalen 510 draad .

Deze clearomizer heeft een inhoud van 2 ml en wordt aan de bovenkant bijgevuld. De tank van de Eleaf Melo 3 Nano beschikt over een regelbare niet zichtbare luchttoevoer.