Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

De juiste kapper vinden

Er is tegenwoordig zoveel keuze in kappers, dat je haast niet meer weet wat je moet kiezen. Er zijn namelijk kappers met hele hoge prijzen, en kappers met veel lagere prijzen. Maar betekent dat dat je kappers met de hogere prijzen dan ook veel hogere kwaliteit leveren dan de kappers met een lage prijs? Of is het al dat extra geld niet waard? In dit artikel zal ik je uitleggen waar je op moet letten als je op zoek bent naar een nieuwe kapper.

Ten eerste is het belangrijk om te bedenken wat je wilt. Wil je een erg veelvoorkomend kapsel of wil je iets bijzonders? Een veelvoorkomend kapsel heeft elke kapper wel ervaring mee, dus daar kan je in principe naar de veel goedkopere gemengde kapper gaan. Wil je echter iets heel specifieks? Dan kan je beter als dame naar een ‘dameskapper delft ’ zoeken en als man naar de ‘herenkapper delft’ op internet.

Nu heb je al een beetje een selectie gemaakt van de kappers in jouw buurt. Dan kan je op Yelp of een soortgelijke site met recensies, gaan kijken welke kapperszaak het beste bij andere klanten bevalt. Dit hoeft natuurlijk niet alles te zeggen. Want vooral in de kapperswereld verschillen smaken nog wel eens en kan wat de een mooi vindt, de ander het heel lelijk vinden. Maar het geeft wel een heel goed beeld als heel veel mensen een positieve recensie schrijven. Dan zal de kapper waarschijnlijk niet slecht zijn.

Ten slotte heb je er nu waarschijnlijk nog een paar over. Zoek deze kappers op instagram of facebook op en kijk naar de kapsels. Daar kun je zien of de kapper vaak dingen doet wat jij met je haar wilt doen en hoe mooi dat eruit ziet. Op basis daarvan kies je welke jij het mooiste gelukt vindt, en die kapper ga je dan bezoeken.

 

 

 

https://www.onekappers.nl/