Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

De droom van elk kind

Een trampoline in de achtertuin is dé droom van elk kind. Bij elk sprankeltje zon de achtertuin in duiken en urenlang springen. Een favoriet spel van veel kinderen is een bal op de trampoline leggen en met alle deelnemers van het spel proberen de bal te ontwijken. Tijdens dergelijke spelletjes letten kinderen vaak niet op waar de rand van de trampoline is en is het mogelijk dat ze zo over de rand lopen. Veiligheidsnetten kopen is daarom heel verstandig om te doen bij de aankoop van een trampoline. Door veiligheidsnetten rondom de trampoline te plaatsen zullen de kinderen niet van de trampoline afvallen, maar ook sneller inzien dat ze dicht bij de rand lopen, aangezien een groot net beter te zien is dan de rand van de trampoline. Ook zullen katten en vogels niet op de trampoline zitten en hun behoeftes op de trampoline doen.

Een veiligheidsnet kan prijzig zijn maar het is zeker een goede investering die de veiligheid van uw kinderen  garandeert. Er is veel keuze in de netten en de trampoline kan dus ook nog eens mooi gepimpt worden door middel van een kleurrijk veiligheidsnet.

Een nadeel van een veiligheidsnet rondom uw trampoline is echter wel dat het uitzicht sterk belemmerd zal worden door de netten. Wanneer het kind op de trampoline springt zal hij of zij niks zien om zich heen, maar ook voor de ouders zal het een belemmering van het zicht zijn wanneer zij in de tuin zitten. Een veiligheidsnet is daarom vooral een goede optie bij een ingegraven trampoline, omdat het net zich op een minder grote hoogte zal bevinden.

Heeft u dus kinderen die vaak spelletjes spelen op de trampoline, of bent u van plan een nieuwe trampoline aan te schaffen? Investeer dan zeker ook in een goed veiligheidsnet om de veiligheid van uw kinderen te garanderen!

 

https://www.trampolines.nl/