Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Paardeninstructeur te Hulshorst

Allround paardentrainer met veel ervaring

Ben je op zoek naar een veelzijdige paardentrainer, ga dan naar Paard in Balans in Hulshorst. Instructeur Jolenta van Haaften heeft enorm veel ervaring en is opgeleid in de Academische Rijkunst. Behalve dat ze lessen geeft in onder andere rechtrichten, grondwerk en correct longeren, geeft ze ook communicatietrainingen die gebaseerd zijn op principes uit de natural horsemanship. Ook voor lessen in houding en zit, angst voor het rijden of trailerlaad problematiek kun je bij haar terecht. Kijk op de website voor alle mogelijkheden en heb je specifieke vragen, neem dan even contact op met 06-44 11 59 90.

Klassieke paardeninstructeur vermindert angst

Wil je een deskundige paardeninstructeur raadplegen, omdat je wilt rijden zonder angst? Vraag dan om de kundige begeleiding van Paard in Balans.

Jolenta van Haaften heeft voor deze problematiek een speciale opleidingsladder bedacht. Het eerste onderdeel is gebaseerd op het grondwerk waarbij de houding van de wervelkolom aanzienlijk verbetert. Tijdens het longeren ligt de focus op stretchen en in balans lopen. Met werken aan de hand wordt de ruiterhand verder ontwikkeld. Zodra het dier een hernieuwde balans heeft gevonden, is het rijden met gewicht aan de beurt. 

Academische paardentrainer voor alle trainingen en workshops

Voor een professionele academische paardentrainer is Paard in Balans de beste keuze. Je bent voor de leukste lessen en workshops van harte welkom bij Stal Lieuwendaal in Hulshorst.

Je kunt met je eigen paard komen of trainen met één van de speciaal geschoolde dieren. De rij- en dressuurbaan zijn gloednieuw en je kunt ook gebruik maken van de hoog afgezette longeercirkel of paddock. Wil je liever bij jou thuis aan de slag, dan zijn er talloze mogelijkheden voor de invulling van het programma.

Heb je speciale vragen of ben je benieuwd naar de prijzen, neem dan vooral even contact op.

http://www.paardinbalans.com/paardentrainer/