Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Organiseer een unieke barbecue

Als het buiten weer wat warmer wordt, dan gaan mensen al verlangend naar de barbecue kijken. Logisch ook, want wat is er nu lekkerder dan de bbq aanzetten en zo in de open lucht een feestje bouwen? Toch slaat vaak zo tegen het einde van de zomer ook de barbecue moeheid bij de mensen wel een beetje toe. Per slot van rekening is een bbq toch iets waarbij steeds hetzelfde vlees op de grill wordt gegooid. Zonde, want er zijn zoveel originele en lekkere dingen te bedenken voor een bbq. Je zou er zelfs een heel thema omheen kunnen bouwen om er een echt festijn van te maken!

Wat gooien we vanavond op de bbq?

Als jij eens lekker wil barbecuen, maar je bent een beetje klaar met steeds weer die worstjes, hamburgers en speklapjes, dan raden we je van harte aan om gewoon eens een kijkje te nemen in de Delhaize folder van de week. Bij Delhaize, maar ook bij andere supermarkten, hebben ze altijd leuke aanbiedingen die voor die betreffende week gelden. Regelmatig is er dan een speciaal thema, van een land bijvoorbeeld. Het is dan leuk om vlees te kopen uit dat betreffende land, evenals de hapjes en drankjes om de bbq verder mee aan te kleden. Zo heb je een leuk thema waar je gasten zeker op een aangename manier om verrast zullen zijn.

Een leuke aankleding voor je barbecue

Een barbecue valt natuurlijk op nog veel meer manieren op te leuken. Je zou er bijvoorbeeld eens aan kunnen denken om voor de barbecue te vragen aan je gasten om zich aan te kleden naar een bepaald thema. Zo kun je eten, drinken en aankleding mooi op elkaar afstemmen. Het maakt die barbecue simpelweg nog feestelijker. Zelfs als je het standaard barbecuevlees zou gebruiken kun je met een leuk thema je gasten alsnog extra laten genieten. Er zijn mogelijkheden genoeg, dus laat je creatieve brein eens op hol slaan als je weer een keer een barbecue organiseert!

https://www.folderbode.be/nl/