Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

MelanO sieraden passen bij een hip kapsel

Sieraden combineren met je haarkleur

Sieraden zijn de perfecte accessoires om je haarkleur net dat beetje extra cachet te geven. Kijk bijvoorbeeld eens naar de allerlaatste trend op haargebied om je als dame je haren te laten verven in een rosé gouden kleur. Deze warme kleur, perfect passend bij het koudere winterweer, is uitstekend te matchen met bepaalde sieraden. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder

MelanO sieraden passen bij een hippe coupe

Bij een trendy haardos hoort natuurlijk een trendy sieradenmerk. MelanO is zo’n merk dat dit predicaat dubbel en dwars verdient. Met sieraden in elegante en hippe designs krijgt een modern kapsel net dat beetje extra glans dat het verdient. Als je voor MelanO sieraden kiest, adviseren we je voornamelijk te kijken naar welke collectie je het meest aanspreekt. Twee populaire MelanO sieraden lijnen zijn bijvoorbeeld de Sturdy en de MelanO Vivid collectie.

MelanO Vivid voor de wat fellere kleuren

MelanO Vivid is een uitgesproken collectie met sieraden die over het algemeen een wat fellere kleur hebben. Dit komt doordat de meeste MelanO vivid sieraden een resine laag hebben. En deze resine laag leent zich uitstekend om te maken in fellere kleuren, zoals oranje, geel en rood. Heb je een huid met een tintje? Dan is de keuze om MelanO vivid sieraden te combineren met een rosé gouden kapsel perfect!

MelanO Sturdy; gedekte kleuren

Melano Sturdy sieraden zijn over het algemeen dan weer iets minder opvallend. Alhoewel de sieraden door hun design zeker zullen opvallen, heeft kleur zeker niet de overhand. De basis kleur rosé goud is bij de Melano sturdy collectie wel aanwezig, maar zelden zijn Sturdy sieraden in de kleur gecombineerd met felle kleuren. Hiermee is de MelanO Sturdy collectie wellicht de meest toegankelijke MelanO collectie. Heb je een wat blanker huidtype dan kun je zeker kiezen voor MelanO Sturdy sieraden ter combinatie met je rosé gouden haarkleur.

http://www.sieradenstyle.nl