Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Het belang van tevreden werknemers

Een goed HR management is voor elk bedrijf belangrijk. Werknemers vragen aandacht en die aandacht moet je ze ook geven om ze tevreden te houden. En iedereen weet dat tevreden werknemers leiden tot betere prestaties. Als ondernemer kun je veel HR taken zelf op je nemen, zeker als het bedrijf niet al te groot is. Personeelsbeleid, werving en selectie en strategisch beleid zijn competenties die veel ondernemers wel beheersen. Maar een goede salarisadministratie is voor ondernemers vaak wel een probleem. Het vergt erg veel tijd en hierdoor heb je minder aandacht en tijd voor de andere taken in het bedrijf. Bovendien zijn foutjes snel gemaakt en dat moeten we niet hebben.

Om werknemers tevreden te houden is het belangrijk dat het juiste salaris op de juiste dag op hun rekening staat. Als het vaak gebeurt dat men moet wachten op hun salaris werkt dat voor veel mensen demotiverend. En dat is wel het laatste wat je wilt als ondernemer. Wanneer men met deze kwestie in de maag zit kan het verstandig zijn deze werkzaamheden uit te besteden en een professionele HR salarisservice in te huren. Het is een investering, maar je krijgt er ook veel voor terug. Als ondernemer kun je je niet op de dingen focussen waar je echt goed in bent, terwijl de administratie van de salarissen in goede handen is. Werknemers tevreden en u tevreden!

Er zijn bedrijven die hier hun specialisatie van hebben gemaakt, de zogeheten loonbureaus. CBBS is bijvoorbeeld zo’n bedrijf. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden bezoek dan zeker even de website cbbs.nl. Hier vindt je alle opties over het uitbesteden van de administratie zoals een salarisservice of speciale software. Ook kan je consult krijgen over bijvoorbeeld cao’s waarin ze gespecialiseerd zijn. Een investering die zich op termijn zal terugbetalen!

http://www.cbbs.nl