Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Bij De Naambordensite kunt u kiezen uit vele verschillende huisnummerbordjes

Wilt u een mooi en kwalitatief goed huisnummer kopen en vraagt u zich daarom af waar u dit het beste kunt doen? Bij De Naambordensite! Wij draaien al geruime tijd mee en hebben in de loop der jaren een flinke dosis ervaring opgedaan. Onze collectie huisnummerborden is in de vele jaren dat wij bestaan uitgegroeid tot een zeer mooie, grote en diverse collectie. Welk huisnummerbord u ook wilt kopen, wij durven wel te zeggen dat wij het in onze collectie hebben.

Bij ons kunt u al een huisnummer verkrijgen vanaf een prijs van €5,10. U kunt uw keuze maken uit alle denkbare materialen, van RVS tot hout en van steen tot emaille. Vierkant, rond, rechthoekig, ovaal, u kunt uitkiezen wat u mooi vindt. En natuurlijk geven wij de keuze uit veel verschillende maten bordjes. Heeft u niet heel veel ruimte naast uw voordeur of vindt u een klein huisnummerbordje het allermooist? Of houdt u van een groot opvallend huisnummer naast uw voordeur? Bekijk snel onze uitgebreide collectie huisnummers!

Ieder huisnummerbord wordt door ons, binnen Nederland, gratis naar u verzonden. En u kunt niet alleen profiteren van de gratis verzendkosten, het huisnummerbord wordt ook nog eens zeer snel naar u verstuurd. De meeste huisnummerbordjes kunt u binnen 2 dagen na uw bestelling al in huis verwachten. Kies uw mooie bordje, bestel makkelijk online en geniet zeer snel van uw complete woning met een mooi huisnummerbord aan de gevel.

Messing naambord: elegant en chique

Zoekt u een naambord met een chique en elegante look? Kijk dan eens bij onze messing naambordjes. Een messing naambord is gemaakt uit een mengsel van zink en koper. Messing wordt ook wel geelkoper genoemd, vanwege de goudgele kleur van dit materiaal. Met een messing naambord heeft u een heel sterk naambord met een prachtige uitstraling bij de deur hangen.

In het messing naambord wordt eerst uw tekst en huisnummer gegraveerd. Na het graveren wordt de tekst geverfd, in de kleur zwart. Als dit klaar is krijgt het messing naambord nog als laatste een beschermende laklaag. Het naambord is klaar en optimaal beschermd.

Binnen 2 tot 5 werkdagen kunt u van uw messing naambordje genieten.

https://www.denaambordensite.nl/