Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Laat de experts van De Dakmakers uw dak onderhouden

Een droog en gezond dak boven uw hoofd, dat wil natuurlijk iedereen. Uzelf geen zorgen hoeven te maken over hoe het met uw dak gaat. De meeste daken zijn gezond maar dit betekent niet dat er dan ook nooit iets aan gedaan hoeft te worden. Gedegen dakonderhoud laten plegen door een expert is dan ook helemaal geen overbodige luxe. Schade aan een dak ontstaat namelijk in de meeste gevallen geleidelijk, zonder dat u dit als bewoner door heeft. En u bent verder van huis wanneer u te maken krijgt met forse dakschade. De vakmensen van De Dakmakers lokaliseren en repareren lekkages, houtrot, scheurtjes en verstoppingen tijdens het dakonderhoud. Ongeveer jaarlijks zullen wij u een bezoekje brengen, zodat u echt verzekerd bent van het beste dak.

Wie zijn De Dakmakers?

Wij zijn dakdekkersbedrijf De Dakmakers. Wij werken met een hecht team, stuk voor stuk echte toppers en zeer goed in hun vak. Onze thuisbasis is Alphen aan den Rijn, in deze plaats is ons mooie bedrijf gevestigd. Al ruim 35 jaar. U kunt zich dan ook voorstellen dat de kennis en ervaring die wij in deze ruime tijd hebben opgebouwd enorm is. Wij zijn er trots op dat wij al zolang mogen meedraaien in deze branche en vinden het geweldig om al onze opgedane kennis aan u over te brengen. Want niets leukers dan kennis te delen, in plaats van deze voor jezelf te houden.

Ons team is gezellig, enthousiast, netjes en secuur. We kunnen uitstekend in teamverband werken en hebben tijdens onze projecten altijd een goede onderlinge communicatie. Zowel binnen het team als met de klant. Maar ook solo kunnen we prima uit de voeten. Onze vakmensen hebben allemaal de beste scholing gevolgd en zitten nog regelmatig in de schoolbanken om de nieuwste ontwikkelingen aan te leren. Certificaten, diploma’s, keurmerken, we hebben ze allemaal op zak.

Bellen of online een afspraak maken

Niets leuker dan elke ochtend op pad te gaan, naar onze klanten toe. Ons werkgebied is ruim, wij draaien onze hand niet om voor een paar kilometertjes. Wilt u een afspraak maken voor een dakreparatie in Leiden, een renovatie in Rotterdam, een project om uw dak te verduurzamen in Gouda of voor dakonderhoud in Amsterdam, het kan allemaal! Bel ons op of maak online een afspraak, dan zien we u binnenkort!

 

https://www.dakmakers.nl/