Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Je smartphone laten repareren in Breda

Werkt jouw smartphone niet meer goed? Dan wil je deze vast zo snel mogelijk laten repareren bij een winkel bij jou in de buurt. Woon je in Breda of omgeving? Dan kun je langskomen bij PDArepair in Breda. Deze reparatiespecialist kan snel en vakkundig smartphones repareren. PDArepair kan diverse smartphonereparaties uitvoeren zoals: scherm repareren Breda, waterschade telefoon repareren Breda, telefoon batterij vervangen en oplaadingang repareren. Ook voor moederbordreparaties ben je bij PDArepair aan het juiste adres. Zij hebben als een van de weinigen soldeerervaring. Ze beschikken over de deskundigheid om kleine chips en SMD-componenten te kunnen vervangen.

Werkwijze

Wanneer je met jouw toestel langskomt wordt er door de specialisten nauwkeurig bekeken wat er mankeert. Deze controle is kosteloos. Veel reparaties kunnen ze in 30 minuten voor je repareren. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kun je jouw smartphone ook naar ze toe sturen. Als er onderdelen vervangen moeten worden, gebruiken ze hier originele onderdelen voor. Daarnaast krijg je op de reparatie 12 maanden garantie. Mocht je binnen deze periode nog tegen een probleem aanlopen die je zelf niet had kunnen ondervangen, dan kun je deze kosteloos door PDArepair laten verhelpen. Naast smartphones repareren ze ook tablets, laptops en pc’s.

PDArepair repareert de volgende merken:

–        Apple

–        Samsung

–        Huawei

–        OnePlus

–        Microsoft

Op de website van PDArepair kun je jouw model opzoeken en kijken welke reparaties er uitgevoerd kunnen worden. Als jouw reparatie er niet bij staat kun je altijd contact opnemen via het contactformulier of bellen naar: 076-5339303 en vragen naar de mogelijkheden. Je telefoon repareren is vaak de moeite waard. Vaak ben je goedkoper uit dan wanneer je een nieuw toestel aanschaft. Heb je schade aan je telefoon? Dan hangt het af van de inboedelverzekering die je hebt afgesloten of dit wordt vergoed. Daarom is het goed om na te gaan welke inboedel verzekering jij hebt en mogelijk zou je deze nog kunnen opwaarderen.

https://pdarepair.nl/