Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Naambordkopen.nl is een volwaardige online naamborden-winkel

Naambordkopen.nl, kent u de site al? Eigenlijk is het veel meer dan een site. Een betere omschrijving is: een volwaardige online winkel met huisnummerbordjes en naamplaten in de meest uiteenlopende stijlen en kleuren.

Het aanbod naamplaatjes en huisnummers is ingedeeld naar materiaal. Voorbeelden zijn het marmeren en messing naambord. Andere opties zijn platen van hout en steen. Een materiaal dat erg geschikt blijkt om naamborden van te maken, is glas. Oorspronkelijk komt glas in de natuur voor als lavaglas. Het glas dat wij tegenwoordig gebruiken, wordt gemaakt van verschillende silicaten. De belangrijkste grondstof voor de glasindustrie is uit zand gewonnen kwarts. Om de toepasbaarheid van glas te vergroten, worden zacht-makers toegevoegd. Globaal gesproken is glas in te delen in:

–        vlakglas (ramen en ruiten);
–        holglas of verpakkingsglas (flessen, vazen glazen et cetera);
–        glas voor technisch gebruik (glaswol en glasvezel).

Naambordjes van glas vallen in de eerste categorie. Naambordkopen.nl heeft naamborden van helder en gematteerd glas in de aanbieding. Een combinatie kan ook. Een deel van de plaat is doorzichtig, het andere deel gematteerd. Waar uw naam en huisnummer komen te staan, mag u natuurlijk zelf bepalen. Die keuzevrijheid heeft u ook qua lettertype, tekstkleur en uitlijning. We sommen een paar fonts voor u op: Zapf Chancery Medium Italic BT, Umbra-Normal, Palatino Thin, Impact, Harrington, COPPERPLATE en Century Gothic. 

Naamborden uit voorraad snel geleverd

Zoekt u een modern of juist nostalgisch bedrijfsnaambord? Die treft u zeker in de collectie van naambordkopen.nl. Alle borden zijn op voorraad. U kunt ze 24/7 bestellen. In de meeste gevallen wordt de naamplaat binnen enkele dagen afgeleverd, maar er zijn een paar uitzonderingen. Op naambordkopen.nl lezen we: “ (…) De meeste naamborden en naamplaten, uithangborden worden normaal binnen een week geleverd, echter kan het door feestdagen, vakantietijd, of andere onvoorziene omstandigheden langer duren. Bij emaille look naamborden duurt de levertijd 3 weken. Emaille huisnummers en naamborden hebben een levertijd van 4-6 weken. Klassieke emaille naamborden/huisnummers 4-12 weken. Engelse emaille naamborden 12-60 weken. Glazen naamborden 1-3 weken. Houten handgeschilderde naamborden/uithangborden worden 3 tot 5 weken.”

 

https://naambordkopen.nl/