Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Gezonde voeding voor huisdieren in dierenwinkel in Haarlem

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Haarlem met een ruim assortiment van voeding voor dieren? Dan bent u bij dierenspeciaalzaak Hoeben op de juiste plek. Deze dierenwinkel in Haarlem heeft een groot assortiment van gezonde voeding voor diverse huisdieren, zoals honden, knaagdieren, katten, reptielen en vissen. De juiste voeding is van essentieel belang voor dieren. Gezonde voeding kan namelijk veel klachten voorkomen en oplossen, het zorgt ervoor dat uw huisdier zich fit voelt en dat hun lichaam goed kan functioneren.

Voorkom klachten met gezond hondenvoer

Heeft u een hond? Dan wilt u natuurlijk het beste voor hen. Om te zorgen dat ze altijd fit blijven, is het erg belangrijk dat je ze gezond hondenvoer geeft. Dit voorkomt namelijk vele klachten. Wanneer ze niet het juiste hondenvoer eten, krijgen ze niet de juiste bacteriën binnen. Hierdoor kunnen ze last krijgen van lever-, huid-, nier- en vachtproblemen. Verder kunnen ze ook klachten ervaren, als groeipijnen, ontstoken tandvlees, overgewicht, suikerziekte, slechte ontlasting en ontstekingen.

Goed en gezond hondenvoer kopen in de dierenspeciaalzaak in Haarlem

Bij het kopen van goed en gezond hondenvoer is het belangrijk om op de ingrediënten van het voer te letten. Koopt u uw hondenvoer in de dierenwinkel in Haarlem, dan kunt u alle ingrediënten op de verpakking van meerdere merken lezen. Deze ingrediënten staan op volgorde van de hoeveelheid die in het voer zit. Kies voor gezonde voeding met een goed vleesgehalte en waar eerlijke producten in verwerkt zijn. In het grote assortiment is voeding met rijst en aardappel verkrijgbaar, maar ook speciale dieetvoeding, waaronder graan- en glutenvrije brokken. 

Een dierenwinkel in Haarlem voor al je huisdieren en benodigdheden

Bij dierenspeciaalzaak Hoeben in Haarlem kunt u terecht voor al uw huisdieren en alle benodigdheden: van droogvoer voor u hond tot verschillende knaagdieren, zoals hamsters en cavia´s. Daarnaast beschikt de dierenwinkel ook over reptielen en vogels. Bent u op zoek naar een speciaal soort huisdier? Laat het de medewerkers weten en zij gaan vervolgens naar je op zoek. Alle huisdieren worden uiteraard optimaal gevoed en verzorgd, zodat ze in goede conditie verkocht kunnen worden.