Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Meer dan 20 jaar ervaring in huis ontruiming

Een huis leeg laten halen is meestal een fysiek zware klus die u wellicht liever uitbesteedt. Alle Rommel Opgeruimd is een specialist in het ontruimen van inboedel van woningen. Dit kan het ontruimen van koop- of huurwoningen zijn. Daarbij gaan ze te werk als een verhuisbedrijf en pakken spullen netjes in dozen en voeren deze discreet af in blanco vrachtauto’s. U kunt er dus vanuit gaan dat er nooit spullen in open container worden gegooid. Daarnaast is het ook mogelijk een bepaalde spullen naar een kringloopwinkel door de medewerkers van Alle Rommel Opgeruimd te laten brengen. Zoals boeken, keukengerei of meubels.

Huurwoning laten ontruimen

Bij een huurwoning zorgen ze ervoor dat de woning bezemschoon opgeleverd wordt. Gaatjes worden opgevuld, gordijnrails en vloerbedekking wordt verwijderd. Daarnaast wordt er gestofzuigd, gedweild en een doekje over vensterbanken gehaald. Met de gratis opleveringsgarantie van Alle Rommel Opgeruimd kunt u ervan uitgaan dat de ontruimde woning door de woningbouwvereniging wordt goedgekeurd. Doordat ze de beschikking hebben over meerdere ploegen en een flexibele planning kan een woningontruiming al op korte termijn plaats vinden. Waardoor u geen dubbele huur hoeft te betalen en een woning niet te lang leeg staat.

20 jaar ervaring

Alle Rommel Opgeruimd kunt u ook benaderen voor een huis ontruiming na het overlijden van een naaste, verhuizing, emigratie of scheiding. Ze werken met een vast team die precies weten wat ze moet doen. Inmiddels heeft Alle Rommel Opgeruimd 20 jaar ervaring opgebouwd met het ontruimen van diverse soorten woningen en maken daarbij gebruik van professionele machines en geschikte vervoersmiddelen. Zo kunt u deze ontruimingswerkzaamheden met een gerust hart aan ze toe vertrouwen.

Prijsopgave

Voor het afvoeren van stortmateriaal hanteert Alle Rommel Opgeruimd de laagste tarieven. Wilt u weten hoeveel u ongeveer kwijt bent voor het ontruimen van uw woning? Dan kunt u 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer: 0252 742 504. Zij zullen u dan een aantal vragen stellen en aan de hand van de gegeven informatie zullen zij u een richtprijs geven. Voor een exacte prijsopgave dient de woon bezichtigd te worden.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/