Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Egalisee Bestratingen: specialist in werkzaamheden in en rondom de tuin

Bent u op zoek naar een specialist voor bestrating in Etten-Leur? Dan is Egalisee Bestratingen een uitstekend bedrijf om in te schakelen. Zij beschikken over jaren ervaring en gaan secuur en professioneel te werk. Naast bestrating kunnen ze ook een gazon aanleggen in Breda, een tuinontwerp verzorgen, spitten en egaliseren, schutting of tuinhuis plaatsen, terras aanleggen, beplanting verzorgen voor de tuin, vlonders aanleggen, bomen snoeien of kappen en een vijver aanleggen. Zo kan u voor werkzaamheden in en om de tuin bij Egalisee Bestratingen terecht.

Projecten

Op de website vindt u een aantal projecten die ze bij klanten hebben  weten te  realiseren. Zo vindt u er foto’s van de aanleg van verschillende tuin, een tuin op het dak in Breda en de aanleg van de bestrating van een parkeerterrein in Zundert. Zo krijgt u een idee wat er allemaal mogelijk is. Dit zijn echter voorbeelden. Natuurlijk kunt u tijdens een gesprek uw eigen voorkeuren bespreken. 

Aan en afvoer van materialen

Ook verzorgen de medewerkers van Egalisee Bestratingen de aanvoer van materialen en mogelijk grond. Daarnaast kunnen ze ook de afvoer van rest- en tuinafval voor u regelen. De specialisten van Egalisee Bestratingen werken in de gehele regio van Breda. Zo werken in Oosterhout, Etten-Leur, Rijsbergen, Chaam, Zevenbergen en Ulvenhout.

Meer weten of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over Egalisee Bestratingen? Dan kunt u altijd bellen naar een van de volgende telefoonnummers: 06-38932453 of 06-53650609. Daarnaast kunt u via de contactpagina ook een mail sturen. Voor het bespreken van de mogelijkheden komen de medewerkers van Egalisee Bestratingen graag bij u langs. Zo kunt u tijdens dit gesprek uw wensen voorleggen en hoort u wat er allemaal mogelijk is. Als u wilt weten wat de kosten ongeveer zullen bedragen, kunt u vrijblijvend online een offerte aanvragen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/