Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Uw platte dak verduurzamen begint bij de specialisten van Kewodak

Voor het verduurzamen van platte daken van scholen, Verenigingen van Eigenaren, bedrijven en instellingen kunt u terecht bij Kewodak, de dakbedekker uit Alphen aan den Rijn met tientallen jaren aan ervaring. De gecertificeerde specialisten van Kewodak halen het beste uit uw dak!

Wat betreft het verduurzamen van platte daken zijn er meerdere opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen, koelende en energiebesparende witte daken, dakisolatie, groene daken of combinatie van verschillende vormen van verduurzaming. We werken bij Kewodak met de meest innovatieve en nieuwste concepten. Zo halen we alles uit het dak wat er in zit. Kiest u voor verduurzaming, renovatie, onderhoud, een gehele transformatie of reparatie? Voor al deze diensten kunt u het beste van ons verwachten. U kunt namelijk profiteren van onze gecertificeerde werkwijze, kennis, ervaring en projectgarantie voor de duur van 10 jaar. Daarnaast kunt u ook nog gebruik maken van onze 24/7 serviceorganisatie, genaamd Dé Dakmakers.

Wij zijn dé partij voor verschillende dakbedekkingssystemen

Platte daken bieden kansen. Veel kansen. Heeft u bijvoorbeeld enig idee hoeveel geld u kunt besparen met een groen dak? Of wist u dat een wit dak niet alleen voor verkoeling zorgt maar ook nog eens voor een betere luchtkwaliteit zorgt? Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende dakbedekkingssystemen. Zo zijn wij uw partij voor onder andere:

  • Rode daken. Met een rood dak creëren we extra vierkante meters leefruimte. Denk bijvoorbeeld aan een sportveld, zwembad, terras of loungebar op het dak. Erg leuk en zeer efficiënt in een drukke stad.
  • Groene daken. Met een groen dak creëren we extra ruimte voor de natuur. Een groen dak is namelijk een dak met begroeiing. Hierbij kunt u denken aan mos en gras maar ook aan struiken en bomen.
  • Blauwe daken. Met een blauw dak zorgen we voor een beter waterbeheer. Het dak is zo ontworpen dat er zoveel mogelijk water gebufferd en/of geborgen kan worden. Dit gebeurt door van het dak een tijdelijke opvang van water te maken of in combinatie met begroeiing.
  • Gele daken. Een geel dak zorgt voor energieopwekking. Door middel van windmolens of zonnepanelen wordt duurzame energie opgewekt. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook financieel zeer gunstig.  

Of u nu een dakdekker in Hillegom, Gouda, Rotterdam of elders met onze ervaring en expertise zoekt, wij komen graag kennis maken met u. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden voor uw dak zijn. Wij geven altijd eerlijk en kundig advies en zullen het beste uit uw dak halen.

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Bij De Naambordensite kunt u kiezen uit vele verschillende huisnummerbordjes

Op YouTube adverteren

Een allround slotenmaker Den Haag