Mijngrensjuweel
Image default
Dieren

Succesvolle en ervaren paardenfokkers in Nederland

Stal Hexagon is een bekende naam binnen de nationale en internationale paardensport. Deze manege en fokkerij bracht al diverse Grand Prix-paarden voort en boekten al vele successen binnen de dressuur. Bent u een echte paardenliefhebber? Houdt u zelf paarden of bent u een fanatiek ruiter? Dan kunt u altijd aankloppen bij deze specialist voor trainingen, fokken en adviseren op maat. Stal Hexagon beschikt over diverse dekhengsten en adviseert u graag om uw ambities binnen de dressuursport te verwezenlijken. Voor het rijden van wedstrijden binnen de dressuur op een nóg hoger niveau, kunt u daarom uitstekend bij deze paardenfokkers in Nederland terecht!

Een volledig programma voor succesvolle wedstrijdpaarden

Stal Hexagon bracht al diverse succesvolle stammen voort, zoals de Ella-lijn, Dinde-lijn en Manda-lijn. Een van de bekendste paarden is Grand Prix-dressuurmerrie Indiamanda. Zij voerde jarenlang de lijst van merries aan met de beste fokwaarden aan en boekte internationale successen. Stal Hexagon is niet alleen een bekende fokker, die over allerlei dekhengsten beschikt met fokwaarden van de meest hoogwaardige kwaliteit. De trainers bieden een compleet programma aan van trainen, verzorgen, instrueren en begeleiden om hoge resultaten te behalen. De fokkers selecteren enkel paarden met een werkwillig karakter en ver-ontwikkelde motorische vaardigheden. Voor een goed trainbaar paard en uitgebreide begeleiding en advies, schakelt u deze paardenfokkers in Nederland in.

Kijk wat deze specialist voor u kan betekenen

Wilt u meer weten over Stal Hexagon? Heeft u bijvoorbeeld interesse in de werkzaamheden van de trainers? Bent u juist geïnteresseerd in de fokkerij en het fokmateriaal waarmee de paardenfokkers in Nederland werken? Dan neemt u eenvoudig contact op met deze specialist. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Zij beantwoorden graag uw vragen en kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Bekijk voor een impressie van de paarden en dekhengsten het overzicht online. Zo heeft u direct een beeld van de paarden die deze manege houdt.