Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Huawei’s bijgewerkte laptop aanbieding 2022 MateBook X Pro de perfecte laptop

Laptops zijn misschien niet beter dan de Huawei MateBook X Pro uit 2022, die een scherm van 90 Hz, opladen van 90 W en een webcam in de rand krijgt.

Naast een reeks andere nieuwe apparaten die op MWC 2022 zijn aangekondigd, heeft Huawei zijn populaire MateBook X Pro bijgewerkt laptop terwijl hij zijn eerste All-in-One (AIO) pc lanceerde om te wedijveren met de Apple iMac.

Huawei MateBook X Pro 2022

De MateBook X Pro is het belangrijkste evenement hier met het toch al uitstekende laptop aanbieding een selectie van upgrades voor 2022 ontvangt. Deze keer heeft Huawei het misschien tot in de perfectie verfijnd.

Dit jaar heeft de laptop een groter scherm van 14,2 inch vergeleken met 13,9 inch van de MateBook X Pro (2021). Dit heeft hem gedeeltelijk een klein beetje groter gemaakt met 1,38 kg en 15,5 mm, maar hij loopt taps toe tot slechts 5,4 mm dik.

Beeldscherm

Het beeldscherm is nog steeds 3K – hoewel met een iets hogere resolutie om rekening te houden met het grotere formaat – en biedt een helderheid van 500 nit. Belangrijker is echter dat het nu een verversingssnelheid van 90 Hz gebruikt voor een soepelere ervaring, evenals 25x meer kalibratie nauwkeurigheid en 100% betere kleurnauwkeurigheid.

Huawei zegt dat het wordt geleverd met een scherm-tot-lichaamsverhouding van 92,5% – de hoogste van alle vlaggenschip laptops in de branche. En de 6 mm bezel slaagt erin de webcam te huisvesten, wat betekent dat hij niet langer in een ongemakkelijke hoek in het toetsenbord leeft – zoals we zagen met de MateBook 14s.

De webcam ondersteunt, met behulp van enkele infraroodsensoren, Windows Hello-aanmelding met gezichtsherkenning. Als alternatief blijft de vingerafdrukscanner in de aan / uit-knop.

Verbeterd opladen:

het opladen is ook verbeterd van 65 W naar 90 W en Huawei zegt dat je met deze Super Charge-functie drie uur kunt gebruiken na een snelle oplaadbeurt van 15 minuten.

Door een aangepast chassis krijgt de MateBook X Pro voor 2022 60% meer luchtstroom en 100% betere warmteafvoer. De drievoudige luchtinlaat en het dubbele haaienvin ventilatiesysteem zijn nodig omdat Huawei is overgestapt van een 15W naar 30W TDP-systeem voor betere prestaties.

Het ontwerp

Het ontwerp bevat ook maar liefst zes speakers in een ‘back to back’ design met ‘sound field reconstructie’ technologie voor een ruimtelijk geluidseffect.

Verder is er een nieuw trackpad met een ontwerp in infinity pool-stijl dat helemaal tot aan de rand van de laptop loopt en nieuwe creatieve aanraakbewegingen ondersteunt. Hiermee kun je dingen doen zoals het volume en de helderheid regelen en een dubbele knokkel gebruiken om een ​​screenshot te maken.

Windows 11

De nieuwste X Pro wordt geleverd met Windows 11 en Huawei’s nieuwe Super Device-functionaliteit. Dit is waar u, als u anderen bezit, ze snel aan elkaar kunt koppelen met een pictogram systeem voor slepen en neerzetten voor eenvoudigere samenwerking. De nieuwe MateStation X (hieronder), MateBook E, Mate Pad Paper en Mate Pad ondersteunen allemaal de Super Device-functie.

Misschien is het enige nadeel van de nieuwe X Pro dat hij draait op Intel-chips van de 11e generatie, tot Core i7, in plaats van het nieuwste Alder Lake-aanbod van de 12e generatie. Er is ook geen aparte grafische kaart, dus je vertrouwt op de geïntegreerde Xe Graphics. 

Het enige andere nadeel van perfectie is de prijs. Pak de MateBook X Pro op met een i7, 16 GB RAM en 1 TB opslag en het kost je maar liefst € 1.899 (ongeveer $ 2.150 / £ 1.600). 

Naast de MateBook X Pro heeft Huawei een wereldwijde lancering gegeven aan zijn eerste All-in-One PC, de Mate Station X, samen met zijn eerste laserprinter in de PixLab X1. Dit is een teken dat het bedrijf zich positioneert om het op te nemen tegen Apple’s iMac en tegen Windows-concurrenten van de gebruikelijke verdachten, waaronder Acer, Lenovo, Dell en HP.

 

De Mate Station X werd vorig jaar aangekondigd, dus dit is geen gloednieuwe informatie, maar zijn verschijning op MWC luidt een Europese lancering in.

De AIO draait om een ​​28,2 inch 4K-touchscreen met een scherm-tot-lichaamsverhouding van 92% en 98% van het P3-kleurengamma. Het stijlvolle ontwerp weegt ongeveer 9 kg en omvat “moeiteloze scharnier techniek voor aanpassing met één vinger”.