Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Een scrapbook kopen in jouw unieke stijl

Door je eigen scrapbook te kopen, doe je mee aan een hobby die al honderden jaren bestaat. ‘Scrapbooking’ is er al zo lang, en gaat ook niet weg, omdat het een ontzettend leuke en originele manier is van jouw herinneringen opslaan. Je kan er volledig je eigen draai aan geven met het gebruik van diverse materialen. Via HobbyResort koop jij al jouw benodigdheden voor een uniek, kleurrijk boek. Niet alleen hét scrapbook dat precies bij jou past kan je hier kopen, maar ook stickers, stempels, designpapier en nog veel meer. Alles om van jouw boek iets tofs te maken. Het eindresultaat laat je gegarandeerd zien aan jouw omgeving om samen herinneringen op te halen of om je persoonlijke herinneringen te delen.

Bewaar unieke momenten op papier

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om foto’s op je smartphone te bekijken of te laten zien. Het ouderwetse gevoel van fotoalbums is echter ook iets heel moois en door het maken van een scrapbook kan je jouw creativiteit op een speelse wijze uiten. Kies een planner, designer binder, dagboek of een groot storybook-fotoalbum. Je vindt in de webshop veel verschillende soorten stijlen, zodat er altijd een boek bij zit die volledig naar jouw wens is. Leg jouw favoriete momenten vast in dit bijzondere boek.

Voor welke stijl ga jij?

Jouw scrapbook kan je kopen bij HobbyResort. Niet alleen bestel je daar jouw favoriete scrapbooks, maar ook alle materialen die jij nodig hebt. Bestel je voor 15.00 uur? Dan worden jouw items dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent dat jij nooit lang hoeft te wachten om te beginnen met scrappen! In de tussentijd kan je jouw favoriete foto’s uitprinten. Besteed jij een bedrag van € 45,- of meer? Dan betaal je geen verzendkosten! Welke herinneringen ga jij als eerste in je creatieve, kleurrijke en persoonlijke boek verwerken?

https://www.hobbyresort.nl/