Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Een dagje uit met de familie? Overweeg dan de leukste buitenspeeltuin in Zuid-Holland

Wil je er met het hele gezin tussenuit en ben je op zoek naar een dagje weg wat jullie allemaal leuk gaan vinden? Dan zou je zeker eens over een bezoekje aan het mooiste vogelpark van Nederland kunnen nadenken. Wanneer je voor een dagje Vogelpark Avifauna kiest, kun je zowel meer over verschillende diersoorten leren, vogels voeren én je helemaal uitleven in de gaafste buitenspeeltuin van Zuid-Holland. Een dagje weg zorgt voor geweldige herinneringen en biedt jezelf en de kinderen de mogelijkheid om eens lekker stoom af te blazen. Lees snel verder en ontdek waarom je voor dit uitje wilt kiezen en wat er allemaal te beleven, zien en te spelen valt!

Leuke herinneringen maken en een dagje met je gezin genieten

Wanneer je samen met je kinderen een leerzaam en leuk uitje wilt ondernemen, dan is een bezoekje aan het grootste vogelpark van Nederland zeker de moeite waard. Loop met de kinderen een avontuurlijk route langs alle vogels en wilde dieren die je in het park terug kunt vinden. Op vaste tijden van de dag kun je zelfs zien hoe de pelikanen of de halfapen worden gevoerd! Kortom, breng gerust eens een bezoekje aan dit vogelpark in Nederland en beleef samen met het hele gezin de dag van jullie leven.

Bekijk, beleef en speel in de leukste buitenspeeltuin in Zuid-Holland en omgeving

Wanneer je voor een bezoekje aan Vogelpark Avifauna kiest, kun je naast verschillende diersoorten bekijken ook heerlijk in de leukste buitenspeeltuin in Zuid-Holland spelen. De speeltuin is voorzien van klautertoestellen, glijbanen en zelfs een aantal elektrische attracties. Ben je met wat oudere kinderen op stap? Dan kunnen zij ervoor kiezen om zelf over de jungle rivier te varen. Hoe leuk is het om samen op avontuur te gaan en heerlijk te spelen in de gaafste buitenspeeltuin van Zuid-Holland?