Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier kun je de coolste Marvel figures kopen!

Ben je op zoek naar leuke Harry Potter-items of wil je graag Marvel figures kopen? Dan ben je bij Nerds like us! aan het juiste adres. Dit bedrijf is er voor alle fans van nerdy films, series of games, dankzij diens ruime assortiment van allerlei franchises. Van allerlei films en games met superhelden in de hoofdrol zijn artikelen te krijgen. Wil je geen Marvel figures kopen, maar juist die van zijn concurrent DC? Het kan allemaal.

De producten zijn uniek en allemaal licensed

Bij deze winkel zijn alleen maar officiële producten te krijgen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je neppe artikelen aanschaft. De artikelen zijn in veel verschillende vormen te krijgen. Zo kun je niet alleen Marvel figures kopen, maar ook T-shirts, portemonnees, knuffels en sleutelhangers. Dit geldt natuurlijk voor de gehele collectie, niet alleen voor Marvel-producten. Van sommige films, series of games zijn zelfs bordspellen verkrijgbaar, waardoor je met al je vrienden echt in het verhaal kunt duiken.

De winkel is het walhalla voor de verzamelaar

Nerds like us! heeft als één van de weinige aanbieders van nerdy artikelen een fysieke winkel. Deze is gevestigd in Delft. Maar ook als je niet in de buurt van Delft woont, kun je alle leuke nerdy producten in handen krijgen. Het bedrijf heeft namelijk een uitgebreide webshop waar de producten eenvoudig te bestellen zijn. Deze worden dan ook in heel Nederland geleverd.

Maak zonder zorgen gebruik van de unieke service

De medewerkers doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. In de fysieke winkel staan ze klaar voor advies en vragen. Maar ook als je de producten online bestelt, mag je altijd vragen stellen. Het beste kun je dit doen door het bedrijf te e-mailen. Je zult altijd binnen 24 uur een reactie ontvangen. Bovendien kun je de producten altijd retourneren als deze niet bevallen, op voorwaarde dat deze niet gebruikt zijn. Binnen 14 dagen kun je de producten als retour aanmelden, zonder opgave van reden. Vervolgens heb je 14 dagen om deze terug te sturen.

https://nerdslikeus.nl/