Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Organiseer een uitdagend en actief bedrijfsuitje voor uw collega’s

Wilt u graag een leuk uitje op zondagmiddag organiseren voor uw vrienden of familie of wilt u juist een actief bedrijfsuitje organiseren voor uw collega’s? Organiseer deze dan bij De Westernboerderij op maar een aantal kilometer van Arnhem. U heeft bij deze specialisten de mogelijkheid om uw eigen arrangement samen te stellen vol met uw favoriete activiteiten. U daagt uw collega’s bijvoorbeeld uit op de quadbaan om te ontdekken wie de beste offroad coureur van uw gezelschap is. Het is echter ook mogelijk om uw vrienden of familie uit te dagen op onze schietbaan, zodat u door middel van perslucht schieten kunt ontdekken wie de beste scherpschutter van uw gezelschap is. U heeft diverse mogelijkheden bij deze specialisten, dus stel zelf een passend arrangement samen met uw favoriete activiteiten.

Sluit uw uitje positief af

Wilt u uw volgende uitje op zondagmiddag of een actief bedrijfsuitje positief afsluiten met uw gezelschap, zodat u de leuke en uitdagende dag nog eens even goed kunt nabespreken? Besluit dan om een arrangement inclusief heerlijk diner samen te stellen. De specialisten van De Westernboerderij organiseren graag een heerlijke barbecue of een uitgebreid buffet voor u, zodat u de dag op een positieve manier kunt afsluiten. Wilt u dan nog steeds niet naar huis en verder blijven genieten van het uitstapje? Overweeg dan om het arrangement verder uit te breiden met een overnachting in een tipi. Eén tipi biedt plaats aan tien personen, dus u kunt met een groot gezelschap bij deze specialisten terecht. U geniet hier van ongerepte natuur, een prachtige zonsondergang en een heerlijk kampvuur.

Stel uw vragen gerust

Heeft u nog vragen over de mogelijke arrangementen bij De Westernboerderij? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers en stel uw vragen. Zij voorzien u graag van informatie of hulp bij het afsluiten van een passend arrangement voor uw volgende uitje op zondagmiddag of een actief bedrijfsuitje.