Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Voor elke gelegenheid

Een mooie gepersonaliseerde puzzel is een super origineel cadeau om te geven. Als je maar niet kan bedenken wat je moet geven voor iemands verjaardag of een andere gelegenheid is dit altijd een goed idee. Je kan zelf kiezen uit hoeveel stukjes de puzzel moet bestaan, wat betekent dat het voor jong en oud is. Hoe jonger de persoon, hoe minder stukjes de puzzel moet zijn natuurlijk. Op onze site hebben we staan hoeveel stukjes we voor welke leeftijden aanraden, dus dat kan je gebruiken als richtlijn. Een gepersonaliseerde puzzel is leuk voor verjaardagen, Sinterklaas, bruiloften of Valentijnsdag of elke andere feestdag.

Een cadeau voor iedereen

Daarnaast is het leuk voor iedereen. Je vriend of vriendin, je ouders, je buurvrouw, je opa of je juf of meester. Dit is zo’n cadeau waar je iedereen blij mee kan maken. Een gepersonaliseerde puzzel kan je helemaal zelf samenstellen. Zo kan je zelf de foto kiezen. Als je wilt kan je er ook tekst aan toe voegen. Voor Valentijnsdag kan je bijvoorbeeld een foto van jou en je partner kiezen en daar een lieve tekst op schrijven. Voor een verjaardag geldt hetzelfde! Wij zorgen dat de foto met goede kwaliteit wordt afgedrukt op de puzzelstukjes. Wanneer de puzzel in elkaar ligt, kan je hem zelfs nog inlijsten.

Origineel is leuk

Je kan niet alleen de puzzel zelf samenstellen, maar ook de doos. Als je liever geen tekst op je gepersonaliseerde puzzel wilt omdat je bang bent dat dat de foto verpest, dan kan je er ook voor kiezen om de tekst op de doos te laten bedrukken. Zo breng je alsnog de boodschap goed over. Mocht je geen inspiratie hebben voor cadeautjes, dan kun je dus altijd bij ons terecht. Iedereen gaat ontzettend blij zijn met zo’n tof en origineel cadeau. Dat is weer eens wat anders dan geld of een cadeaubon geven. Dan is een gepersonaliseerde puzzel toch vele malen leuker?