Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Paardrijden op de Veluwe om de omgeving echt te ontdekken

Wil je heerlijk paardrijden door de uitgestrekte bossen, heides en zandverstuivingen van de Veluwe? Maak dan kennis met AHC de Waterberg in Arnhem, waar je terechtkunt met jouw passie voor de ruitersport. Bij deze manege beschik je over een ruim aanbod aan faciliteiten en activiteiten om een heerlijke tijd in dit prachtige natuurgebied te beleven. Ontdek de mogelijkheden van deze manege, die bekendstaat om haar professionele en zorgvuldige verzorging van paarden en pony’s.

Maak kennis met alle activiteiten en faciliteiten van deze manege

Bij deze manege in Arnhem profiteer je van diverse activiteiten en faciliteiten. Zo volg je er paardrijlessen, crosstrainingen, springlessen en privélessen om jouw rijvaardigheden te verbeteren. Daarnaast is het mogelijk om buitenritten te maken, een trailer te huren en je paard op de manege te stallen. Zoek je nog naar een leuke omgeving voor een kinderfeestje en is je kind gek op paarden? Dan is het ook mogelijk om bij deze manege het feestje te organiseren. Voor het huren van een vergaderzaal of feestzaal in deze prachtige omgeving kun je hier ook terecht. De professionals van AHC de Waterberg hebben een grote passie en liefde voor paarden en behandelen de paarden pony’s daarom met de grootste zorg. Voor een ontspannen dagje paardrijden op de Veluwe schakel je daarom deze organisatie in!

Kom snel langs!

Wil je ook van de ruitersport genieten in een veilige en prettige omgeving voor mens en dier? Neem dan contact op met deze manege en organiseer jouw dag paardrijden op de Veluwe. Heb je nog vragen over de activiteiten van deze manege of wil je je paard hier stallen? Ook dan is de manege uitstekend te bereiken. De professionals staan je graag te woord om de mogelijkheden voor een verblijf voor jouw paard bij hen te bespreken. Ben je benieuwd naar de routes in de omgeving? Of wil je de Veluwe Trail ontdekken? Ook dan beantwoorden de medewerkers graag al je vragen!