Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Koop een caravan bij een van de beste en meest uitgebreide dealers van Brabant

Kamperen: daarvoor heeft u wel het een en ander nodig. Uiteraard kunt u een tentje opzetten met een luchtbed erin en ergens in de bergen of een grasveld overnachten. Wilt u iets luxer kamperen? Koop dan een caravan. Dit biedt een heerlijke plek om in te slapen op een prachtige locatie. Gaat u richting de kust of blijft u in het binnenland? Een caravan biedt u alle vrijheid om met uw hebben en houwen te overnachten waar u maar wilt. Wilt u een caravan kopen bij een specialist? Bezoek dan De Vossenhoek Caravan & Recreatie: een van de grootste dealers van Brabant, waar u zowel gloednieuwe caravans als caravan occasions uitkiest.

Kies een geschikte caravan uit

De juiste caravan kan een groot aandeel zijn in het succes van uw vakantie, dat weten ze bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie nabij Roosendaal ook. Als een van de grootste dealers in Brabant, hebben zij dan ook diverse merken waaruit u kiest wanneer u op zoekt bent naar een caravan. Daarnaast denken ze altijd graag met u mee en zoeken ze met u naar de caravan die bij uw reisdoelen past. Wilt u een lichtgewicht en compacte caravan? Of toch liever een ruimer model waarbij u al uw bagage kwijt kunt? Wellicht is een caravan van Dethleffs wel iets voor u. Maar bekijk ook zeker eens de modellen van Knaus, T@B en Bürstner. In hun ruime aanbod vindt u geheid een model dat u aanspreekt en past bij uw vakantie!

De vriendelijke medewerkers voorzien u graag van advies

Breng een bezoek aan hun showroom en spreek gerust een van hun verkopers aan. Hij of zij laat u graag het huidige aanbod met caravans zien, maar vertelt uiteraard ook over de andere caravans in het aanbod. Als een van de grootste dealers van Brabant en met meer dan 40 jaar ervaring, kunnen zij u uitstekend adviseren over de caravan die u voor ogen heeft.