Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Het breedste aanbod aan hobbymaterialen vindt u in deze webshop

Laat u uw creativiteit graag de vrije loop? Dan heeft u daar natuurlijk wel de juiste materialen voor nodig. Hierbij wilt u natuurlijk niet te veel betalen, maar wel goede kwaliteit ontvangen. Daarom koopt u uw hobbymaterialen het best in de webshop of winkel van De Hobbyboerderij uit Dongen. Deze hobbyspecialist heeft alles wat u nodig heeft voor uw hobby en levert enkel producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast vindt u er altijd de nieuwste materialen op hobbygebied. De expert blijft namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo is het een van de weinige winkels waar u terechtkunt voor de producten van Maja Design, Stamperia en Graphic 45.

Topkwaliteit artikelen voor uiteenlopende hobby’s

Of u nu materialen voor borduren nodig heeft of juist op zoek bent naar papier, stickers en stempels voor uw scrapbook: u vindt alle benodigde hobbymaterialen in de webshop en winkel van De Hobbyboerderij. Het assortiment omvat onder andere:

  • Art journals
  • Washi tapes
  • Glitterpoeder en -lijm
  • Complete hobbypakketten
  • Diverse soorten lijm en plakkers

Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden en is er nog veel meer te vinden bij deze specialist. Het loont zich dan ook zeker om het aanbod op uw gemak online te bekijken of om langs te gaan in de winkel.

Koop uw hobbybenodigdheden in de winkel of shop ze online

Wilt u naar hartenlust shoppen en de hele collectie aan hobbymaterialen liever in het echt zien dan deze in een webshop te bestellen? Ook dat is mogelijk, want De Hobbyboerderij heeft een fysieke winkel in Dongen. Hier bent u van woensdag tot en met zaterdag van harte welkom tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt er op uw gemak de diverse producten bekijken, maar het is uiteraard ook mogelijk om de experts om advies te vragen. Heeft u geen tijd om langs te gaan, maar wilt u wel hobbybenodigdheden kopen? Dan bestelt u deze gewoon in de webshop. Dat kan al bij besteding vanaf € 10,-.