Mijngrensjuweel
Image default
Vakantie

Geniet van allerlei activiteiten op deze camping aan een meer in Tsjechië

Op 725 kilometer rijden vanaf Arnhem ligt de ideale plek voor een zorgeloze kampeervakantie: Camping de Regenboog. Deze camping is gelegen aan een meer in Tsjechië. Je rijdt er in zo’n acht uur naartoe. Ben je op bestemming aangekomen? Dan geniet je van alle rust en ruimte op de grote kampeerplaatsen. Het is ook mogelijk om nóg meer comfort te ervaren in de volledig verzorgde accommodaties. Voor welk type verblijf je ook kiest, je bent verzekerd van een camping met alle faciliteiten en activiteiten binnen handbereik. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

De faciliteiten en activiteiten (in de omgeving) van deze camping

Camping de Regenboog ligt aan de Duits-Tsjechische grens. Doordat deze camping gelegen is aan een meer in Tsjechië, kun je er zwemmen of genieten van een ontspannen boottochtje. Daarnaast is er nog veel meer te beleven. Het team zorgt ’s zomers namelijk voor een compleet recreatieprogramma voor het hele gezin. Zo vermaken kinderen zich in de speeltuin, het jongerenhonk of op het beachvolleybal- of voetbalveld. Ook is er een jeu-de-boulesbaan aanwezig en worden er barbecue-avonden en samenkomsten georganiseerd. Ontdek je graag de omgeving? Dan heb je keuze uit verschillende natuurgebieden, cultuurrijke steden en pretparken. De camping zelf is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een groot sanitairgebouw met warme douches, wasmachines en een droger, gratis wifi en een recent geïntroduceerde foodtrailer met sfeervol terras. Ook de bakker en supermarkt liggen op loopafstand.

Boek direct je kampeerplaats of accommodatie

Wil je deze zomer genieten van een zorgeloze vakantie op een natuurrijke camping aan een meer in Tsjechië? Boek dan direct je kampeerplaats of accommodatie op de website van Camping de Regenboog. De accommodaties bestaan uit onder andere een safaritent, blokhut of appartement. Heb je nog vragen over de accommodaties of de faciliteiten op de camping? Neem dan contact op met het team via de contactgegevens op de website.

https://www.campingregenboog.nl/home/