Mijngrensjuweel
Image default
Vakantie

Diverse caravan occasions in de buurt van Zuid-Holland

Er is een breed aanbod aan caravan occasions te vinden bij Caravancentrum Waterland, in de buurt van Zuid-Holland. Hier heeft u de keuze uit verschillende bekende merken. Denk hierbij aan Chateau, Kip of Knaus. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in zowel een tweepersoons-variant als in een model voor tot wel tien personen. Daarbij heeft u de keuze uit diverse indelingen, kiest u bijvoorbeeld liever voor een vrijstaand bed, een dwars bed of een hef-bed? De specialisten van dit bedrijf voorzien u graag van gedegen advies en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over de uiteenlopende modellen.

Een van de grootste caravanbedrijven in Noord-Holland

Caravancentrum Waterland, dat goed bereikbaar is vanuit Zuid-Holland, is een van de grootste caravanbedrijven in Noord-Holland met een zeer breed aanbod aan caravan occasions. Dit bedrijf is in 1978 begonnen met de verkoop van Bergland caravans. In 1980 is deze specialist dealer geworden van het toonaangevende merk Hobby en in 1999 werd ook het fantastische merk Fendt hieraan toegevoegd. Door de enorme groei is dit bedrijf inmiddels al twee keer verhuisd. Bovendien zijn er inmiddels ook diverse campers en vouwwagens te koop bij deze specialist. Daarbij bewijzen ze bij dit bedrijf al 40 jaar aan hun klanten dat u verzekerd bent van goede service en de juiste nazorg.

Breng een bezoek aan deze specialist

Het brede aanbod aan caravan occasions van Caravancentrum Waterland nabij Zuid-Holland is zowel online als in het echt te bekijken. Op de website van deze specialist kunt u gebruikmaken van handige filters. Op die manier vindt u eenvoudig en snel de ideale caravan voor u en uw reisgezelschap. Bekijkt u de verschillende occasions liever in het echt? Breng dan een bezoek aan deze specialist. De ervaren medewerkers van dit bedrijf voorzien u tijdens dit bezoek graag van alle benodigde informatie om een juiste keuze te maken. Plan dus snel uw afspraak in!

https://www.caravancentrumwaterland.nl/