Mijngrensjuweel
Image default
Vakantie

Beleef de magie van de Leistert

Stel je voor, de ochtendzon begroet je door de grote ramen van je vakantiehuis 10 personen. Het geluid van fluitende vogels en het rustgevende aroma van verse koffie vullen de lucht. Je bent in de Leistert, een plek die als thuis aanvoelt, maar tegelijkertijd een wereld weg is van de dagelijkse sleur. Het is alsof de tijd even stilstaat terwijl je je laat onderdompelen in de serene rust van dit prachtige vakantiepark. 

Het comfort van thuis met een vleugje avontuur 

In de Leistert beleef je het ultieme vakantiegevoel. De vakantiehuizen zijn perfect ingericht voor groepen tot 10 personen, zonder in te leveren op privacy of comfort. De ruime opzet van de huizen zorgt ervoor dat iedereen zich kan terugtrekken wanneer dat nodig is, terwijl de gezellige gemeenschappelijke ruimtes uitnodigen tot samenzijn en het creëren van prachtige herinneringen. In jouw vakantiehuis 10 personen staan kwaliteit en comfort voorop, zodat je enkel nog hoeft te genieten van je vakantie. 

Vergeet de tijd en ontdek de Leistert 

Als je de deuren van je vakantiehuis 10 personen opent, word je begroet door de veelzijdige wereld van de Leistert. Het recreatiepark verleidt je tot dagen vol avontuur en ontdekking. Van urenlang plezier in het subtropisch zwemparadijs tot uitdagende tochten door de weelderige bossen, de Leistert heeft voor elk wat wils. Zelfs als het weer even niet meezit, biedt de Leistert genoeg binnenactiviteiten voor jong en oud. 

Maar laat je niet misleiden door de rust en het comfort van je vakantiehuis. De Leistert roept en je verdient een onvergetelijke vakantie. Verwacht je aan een warm welkom, prachtige landschappen en een vakantiehuis 10 personen dat al je verwachtingen overtreft.

https://www.leistert.nl/reisgezelschap/10-personen