Mijngrensjuweel
Image default
Vakantie

Reserveer een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland

Heeft u binnenkort een familie-, personeels- of vriendenweekend op de planning staan en bent u op zoek naar een geweldige groepsaccommodatie in Gelderland? Zoek dan niet, want De Aalbertshoeve in Ermelo is een uitstekende keuze. Dit verblijf is geschikt voor een schoolkamp, een onvergetelijk familieweekend of een gezellig weekend weg met collega’s. De accommodatie is voorzien van meer dan genoeg binnen- en buitenactiviteiten en in de prachtige groene omgeving van Ermelo is meer dan genoeg te beleven. Ga voor een prachtige wandeling in de bossen of beleef een heerlijk weekend op het nabijgelegen strandje

Keuze uit drie verschillende verblijven

De Aalbertshoeve biedt een perfecte locatie voor een leuk verenigingsweekend. U kunt kiezen uit drie verschillende verblijven. Deze verblijven zijn allemaal gelegen in de groene omgeving van Ermelo. U heeft de keuze uit drie verschillende groottes, afhankelijk van hoe groot uw vereniging is. U heeft ook de mogelijkheid om de drie locaties tegelijkertijd te boeken en zo te combineren waardoor er plek is voor een gezelschap van 186 personen. 

Eindeloos veel activiteiten voor een verenigingsweekend

Als u kiest voor een groepsaccommodatie van De Aalbertshoeve in Gelderland voor een verenigingsweekend, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over verveling. Er is namelijk meer dan genoeg te doen in en rondom de accommodatie. In het verblijf vindt u uiteraard meer dan genoeg bedden, tafels, stoelen en sanitaire voorzieningen. In de recreatieruimte vindt u een sjoelbak, dartbord, tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. U kunt met de leden buiten om het terras in het zonnetje genieten. U kunt ook een sporttoernooi organiseren op het sportveld. Hier vindt u ook een volleybalnet en voetbaldoelen voor een sportief weekend. Op locatie kunt ook meedoen met verschillende georganiseerde activiteiten, zoals klootschieten of boerengolf. 

Boek nu uw accommodatie

Heeft u een keuze gemaakt voor een of meerdere van de accommodaties voor een geslaagd vereniging weekend? U kunt online op de website van De Aalbertshoeve de beschikbaarheid checken en daar heeft u ook de mogelijkheid om direct te boeken. U kunt ook via het contactformulier of door te bellen contact opnemen om de beschikbaarheid te controleren en de accommodatie te boeken. Het wordt hoe dan ook een fijn verblijf bij deze groepsaccommodatie in Gelderland.