Mijngrensjuweel
Image default
Muziek

Leer mixen tijdens een cursus DJ worden voor beginners

Het vak van DJ’s wordt steeds populairder. Toch is het moeilijk om hiermee te starten. Hoe begin je? Welke apparatuur moet je aanschaffen? Gelukkig kun je tegenwoordig op verschillende muziekscholen cursussen DJ worden voor beginners volgen. Hierbij maak je vaak gebruik van professionele apparatuur op de locatie en leer je op een toegankelijke manier de beginselen van het vak. Ervaring heb je vaak niet nodig, wel motivatie en passie voor muziek.

Een muziekschool met professionals

Op de Gooische Muziekschool in Bussum kun je een dergelijke cursus DJ worden voor beginners volgen. De school beschikt over een speciale DJ-ruimte waarin je gebruik kunt maken van professionele mengpanelen en apparatuur die je helpen het vak te begrijpen. Je krijgt les van docenten die door heel Nederland hebben gedraaid. Deze professionals weten precies wat het vak inhoudt en zorgen ervoor dat jij het vak onder de knie krijgt. Je leert tracks te mixen en naast elkaar te draaien. Ook maak je effecten en loops en leer je wanneer je naar een climax toe kan werken. Ook leer je goed naar muziek te luisteren, zodat je precies weet welke muziekstijlen met elkaar matchen en welke niet. De cursus is te volgen vanaf 10 jaar door zowel kinderen als volwassenen. Je volgt 5 lessen van ongeveer 45 minuten. De school hanteert verschillende tarieven die te bekijken zijn op de website.

Meld je aan voor deze cursus

Op de Gooische Muziekschool in Bussum vind je naast de cursus DJ worden voor beginners een ruim aanbod rijkserkende cursussen in verschillende disciplines binnen de dans-, muziek- en musicalwereld. De lessen worden gegeven op verschillende locaties binnen 8 gemeentes in de Gooi- en Vechstreek en Eemland door een groot team vakdocenten. Ze geven les aan allerlei leeftijden en bieden zowel groeps- als privélessen aan. Ontdek de mogelijkheden en neem contact op of bekijk de website om het cursusaanbod te bekijken.

https://www.degooischemuziekschool.nl/