Mijngrensjuweel
Image default
Muziek

Voor alle jonge kinderen

Leuke pianoles Enschede biedt je de mogelijkheid om goed piano te leren spelen. Pianospelen is voor jong en oud. Vanaf 4 jaar kan je al op les. Je zal dan beginnen met op spelende wijze kennis te maken met de piano. Bijvoorbeeld door simpele liedjes als Vader Jacob te spelen en daardoor de noten langzaam te leren. Op die leeftijd is het belangrijkste dat het kind het naar zijn zin heeft. Het is logisch dat hij snel afgeleid raakt en het misschien niet altijd even leuk vindt. Dat is de reden waarom we vooral lekker spelen en het kind zelf laten ontdekken. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Ook voor volwassenen

Wat ook kan is dat je al wat ouder bent en nooit de kans hebt gehad of aan hebt genomen om piano te gaan spelen. Dat is geen enkel probleem. Ook als je volwassen bent kan je prima piano leren spelen. We zullen dan wel wat meer ingaan op de theorie, maar zolang je gemotiveerd bent moet dit geen probleem zijn. Je kan natuurlijk ook je voorkeuren doorgeven. Laat me vooral weten wat je favoriete genre is, dan kan ik daar nummers op uitkiezen om samen te oefenen. Misschien heb je na een tijdje wel een bepaald nummer die je graag wilt leren. Dat is uiteraard een optie dan!

Altijd welkom

Bij pianoles Enschede kan je op elk moment terecht. Het maakt niet uit of je nog nooit een piano hebt aangeraakt of dat je al flink gevorderd bent en nog wat extra vaardigheden wilt leren, ik werk met iedereen. Ik vind het ontzettend leuk om pianoles te geven omdat ik de mensen die ik lesgeef zie groeien. Dit is altijd een erg gaaf proces om mee te maken. Schaam je dus niet als je nog niks van de piano af weet, ik help je graag op weg. Als je niet zeker weet of pianoles wat voor je is, kan je altijd een vrijblijvende afspraak bij me maken.