Mijngrensjuweel
Image default
Muziek

Laat uw Bösendorfer of ander merk piano op vakkundige wijze restaureren

Bent u muzikant en in het bezit van een Bösendorfer piano? Dan wilt u deze natuurlijk goed onderhouden. Zo blijft het unieke, mooie geluid dat dit merk piano voortbrengt gewaarborgd. Om dit geluid te behouden, kan het helaas weleens nodig zijn om uw piano te laten restaureren. Bij Evert Snel begrijpen ze dat u uw Bösendorfer niet zomaar aan een bedrijf uit handen geeft. Daarom kunt u bij dit bedrijf terecht als u uw piano op vakkundige en zorgvuldige wijze wilt laten restaureren.

Waarom u uw piano door deze specialisten moet laten restaureren

Bij Evert Snel zijn ze voorloper op het gebied van pianotechniek. Dit houdt in dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om uw piano op zorgvuldige doch grondige wijze te restaureren. Met vele jaren ervaring in de restauratie van kapotte en ontstemde piano’s, kunt u uw Bösendorfer of ander merk piano daarom met een gerust hart aan hen uit handen geven. Besluit u om dit te doen? Dan profiteert u van een totaalpakket. Dit houdt in dat het transport van uw piano is inbegrepen, mét landelijke dekking. Daarnaast ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie op de restauratiewerkzaamheden.

Verkoop van nieuwe en tweedehands piano’s

Ook als u een nieuwe Bösendorfer of piano van een ander merk wilt aanschaffen, kunt u bij Evert Snel terecht. In het aanbod van deze specialist zijn altijd diverse nieuwe en tweedehands piano’s en vleugels beschikbaar. Ook hierbij profiteert u te allen tijde van een uitstekende service. Zo is het nodige restauratiewerk uitgevoerd aan tweedehands exemplaren en krijgt u ook hierop 5 jaar garantie.

Profiteer van de diensten van deze specialist

Wilt u een nieuwe piano, zoals een Bösendorfer, aanschaffen of uw huidige exemplaar laten restaureren? Evert Snel is de specialist waar u moet zijn. Als u benieuwd bent wat ze voor u kunnen betekenen, neemt u eenvoudig contact met hen op via de contactmogelijkheden op de website.