Mijngrensjuweel
Image default
Vakantie

Reserveer een plekje bij deze camping in de omgeving van Dresden

Ben je op zoek naar een camping in de omgeving van Dresden? Kom dan vakantie vieren bij Camping de Regenboog in Šluknov in Tsjechië, vijf kilometer van de Duitse grens. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim, waardoor iedereen genoeg ruimte heeft om zijn plek comfortabel in te richten. Iedere plek is voorzien van elektra én is gelegen op mooi onderhouden gras.

De camping is van alle gemakken voorzien

De prachtige Camping de Regenboog, in de omgeving van Dresden, is van alle gemakken voorzien. Zo vind je in het midden van de camping een sanitair gebouw met toiletten, warme douches, afwasplekken, twee wasmachines, een droger, een stortplaats voor het chemisch toilet, een loosplek voor grijswater én een verschoontafel met een babybadje. Daarnaast heeft iedere kampeerplaats een waterpunt en een elektra-aansluiting van maximaal tien ampère. Op de camping zelf vind je onder andere een groot recreatiemeer, een voetbal- en beachvolleybalveld, een speeltuin, een jongerenhonk, een kampvuurplaats, een receptie met terras én een foodtrailer met een terras. Je zal je dus nooit vervelen!

Ontdek de prachtige omgeving van Dresden

Doordat deze camping vlak bij de Duitse grens ligt, rijd je met de auto zo door naar de mooie omgeving van Dresden. Hier zijn allerlei fantastische activiteiten te ondernemen, zowel voor jong als voor oud. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar:

  • Rodelpark Oberoderwitz, een prachtige rodelbaan voor jong en oud.
  • Doolhof Kleinwelka Bautzen, de grootste verzameling doolhoven in Duitsland.
  • Zwembad Mariba, waar kinderen heerlijk kunnen genieten van de waterpret.
  • Elbe – Freizeitland Koningstein, een leuk pretpark voor kinderen.
  • Talsperre Bautzen, een mooi meer waar je kunt zwemmen, waterfietsen en nog veel meer.

Naast Dresden ga je ook gezellig een dagje weg naar Bautzen en Görtlitz. Ga gezellig een dagje winkelen, ga heerlijk de Duitse cultuur opsnuiven en geniet van gezellige restaurantjes en cafés. Alle genoemde plaatsen zijn ongeveer één uur rijden.

Reserveer vandaag nog een plekje

Lijkt het jou ook fantastisch om te genieten op een comfortabele en gezellige camping? Reserveer dan een plekje bij deze camping in de omgeving van Dresden! Reserveer eenvoudig online of neem contact op met de receptie voor de actuele beschikbaarheid.

https://www.campingregenboog.nl/