Mijngrensjuweel
Image default
Vakantie

Waarom een Klein Curacao trip op je bucketlist moet staan

Op het strand van Klein Curacao vind je het meest heldere water en witte zand. Klein Curacao lijkt op een paradijs en je waant je even weg van de drukke wereld. Het eiland ligt op ongeveer 25 kilometer van het zuidoosten van Curacao. In deze blog vertellen we je meer over het prachtige eiland.

Klein Curacao trip om nooit te vergeten

Als je een Klein Curacao trip gaat maken, begint de hele ervaring al met de boottocht er naartoe. Met een beetje geluk zwemmen de dolfijnen gezellig met de boot mee. Eenmaal aangekomen op het strand ben je op een echt bounty eiland. Er zijn niet veel voorzieningen, dit maakt dat het eiland puur is. Zo is er bijvoorbeeld helemaal geen infrastructuur. Wel zijn er enkele strandtentjes aan het strand, zodat je toch kunt genieten van een klein hapje en drankje. Het feit dat er weinig menselijke invloeden op het eiland zijn, maken de ervaring van een trip naar Klein Curacao écht onvergetelijk.

Koraalriffen

Zeker voor liefhebbers van duiken of snorkelen is een Klein Curacao trip zeer aan te bevelen. Je vindt er namelijk de meest prachtige koraalriffen. Hier staat het eiland dan ook om bekend. Als je liever aan land blijft, kun je genieten van de zon aan het strand. Maar je kan ook de welbekende vuurtoren op het eiland bezoeken. Je waant jezelf echt even in een andere, magische wereld op het eiland Klein Curacao.

https://curacao-trips.com/

Gerelateerde artikelen

Waar kun je het best een vouwwagen kopen?

Van luxe boomhutten tot villa’s bij vakantiehuizen Nederland

Een 2-persoons camper kopen voor comfortabele vakanties