Mijngrensjuweel
Image default
Vakantie

Waar kun je het best een vouwwagen kopen?

Heb je er altijd al eens aan gedacht om een vouwwagen te kopen? Wil je lekker gaan kamperen, maar wil je hierbij nog wel enige luxe ervaren? Dan is een vouwwagen dé oplossing! Je overnacht namelijk wel echt in een tent op een camping, maar kunt wel gewoon op een matras slapen. Daarnaast heb je een keukenblad waar je bijvoorbeeld ’s ochtends je ontbijt kunt klaarmaken en is er voldoende opbergruimte voor je spullen. Daarnaast is een vouwwagen compact, waardoor deze makkelijk te vervoeren is. Wil je ook profiteren van deze voordelen en een echte kampeerervaring beleven? Koop dan een vouwwagen bij Smitveld! Deze specialist biedt al sinds 1995 diverse vouwwagens aan van hoogwaardige kwaliteit.

Kies uit een ruim aanbod aan vouwwagens

Bij Smitveld vind je een ruim aanbod een vouwwagens. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en groottes. Zo kun je kiezen voor een 2-persoons vouwwagen, maar kun je ook een 4-persoons en 6-persoons wagen kopen. Wanneer je op vakantie gaat en uiteindelijk op de camping aankomt, ben je niet uren bezig om de vouwwagen op te zetten. Alle vouwwagens van dit bedrijf hebben namelijk een uniek opzetsysteem. Dit betekent dat de vouwwagen binnen 15 minuten opgezet en afgespannen is. Je hoeft geen uitgebreide en moeilijke opzetinstructies te volgen, maar bent in een paar logische stappen klaar.

Neem contact op voor vragen en advies

Wil jij ook profiteren van de voordelen die Smitveld biedt? Kies er dan voor om hier een vouwwagen te kopen! Bekijk het aanbod online of ga langs in hun showroom in Heiloo. Hier kun je alle wagens met eigen ogen bewonderen en staan de medewerkers voor je klaar. Zij beantwoorden je vragen en voorzien je van gedegen advies. Heb je van tevoren vragen? Neem dan gerust eerst contact op met de medewerkers van Smitveld. De contactgegevens vind je op hun website.

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/