Mijngrensjuweel
Image default
Eten en drinken

Filet americain van 100% Nederlands rundvlees

De filet americain van Ladessa bestaat uit 100% Nederlands rundvlees. Dat is niet alleen te zien aan het label, maar kun je ook goed proeven. Voor hun producten maakt Ladessa enkel gebruik van het allerbeste kwaliteitsvlees. Omdat dit merk een slagersachtergrond heeft, hebben de medewerkers een goede neus voor kwaliteitsvlees van eigen bodem. Ze selecteren dus alleen het beste vlees voor het maken van hun filet americain. En dat proef je! Vanwege de combinatie van dit vlees met heerlijke verse ingrediënten, is het deze filet americain al meerdere malen gelukt om als beste getest te worden bij een blinde smaaktest. Steeds maar weer kiezen mensen voor Ladessa, en dat is ook niet gek. Heb je de filet americain van dit merk zelf al eens geproefd?

Een duurzame toekomst staat hoog in het vaandel

Bij Ladessa staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze werken er daarom hard aan om steeds meer van hun producten te voorzien van het Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming. Naast een gewone filet americain hebben ze namelijk ook nog diverse variaties en andere spreads. Door zoveel mogelijk aan de kwalificaties van dit keurmerk te voldoen, zetten ze de stap in de richting van een duurzame toekomst. Vind jij dit ook belangrijk? Kijk in de winkel bij jou in de buurt dan op welke producten dit keurmerk is geplaatst en koop jouw favoriete smeersel.

Maak kennis met de vegetarische variant

Ook voor vegetariërs is het mogelijk om te genieten van de heerlijke producten van Ladessa. Ze hebben namelijk een verrukkelijke vegetarische variant van hun filet americain gemaakt. Deze variant noemen ze ook wel de ‘tomaat americain’. Deze hartige spread bestaat uit een fijngesneden mengsel van tomaat, ui, wortel en paprika en is op smaak gebracht met heerlijke kruiden en specerijen. Bezoek de website van Ladessa om erachter te komen in welke winkel bij jou in de buurt ze deze variant verkopen.

https://ladessa.nl/