Mijngrensjuweel
Image default
Eten en drinken

Maak heerlijke gerechten met tonijn in blik

Met tonijn in blik zet u heerlijke gerechten op tafel voor u en uw gezelschap. Maakt tijdens de zomerse dagen een verrukkelijk fris broodje tonijn met roomkaas en tomaten. Of creër een heerlijke risotto met tonijn en groenten wanneer er vrienden komen eten. Deepblue is al tientallen jaren een van de bekendste merken voor ‘vis in blik’ in Nederland. Dit is niet voor niets. Zo is de tonijn van dit merk ook verkrijgbaar met Fair Trade certificering. Vele producten van dit merk hebben daarbij een MSC certificering en zijn ‘Pole Line’. Dit houdt in dat de vis natuurvriendelijk gevangen is.

Tonijn in blik die net zo gezond is als verse vis

Doordat vis vol zit met omega 3 vetzuren en mineralen als vitamines en calcium, verkleint u onder andere het risico op hart- en vaatziekten wanneer u minimaal twee keer per week vis eet. Bovendien wordt de ontwikkeling van de hersenen gestimuleerd. Tonijn in blik van Deepblue is net zo gezond als verse vis. Dit komt doordat de tonijn na vangst door gecertificeerde fabrikanten zo snel mogelijk gesorteerd, schoongemaakt en in blik wordt gedaan. Op deze manier zit de tonijn binnen zestien uur na het vangen al in blik. Zodoende blijft de voedingswaarde en de smaak volledig gehandhaafd. De wilde tonijn wordt op een dolfijn vriendelijke manier gevangen in zowel de Atlantische Oceaan als in de Indische Oceaan.

Kies voor optimale versheid

Door tonijn in blik van Deepblue te bestellen, kiest u voor optimale versheid. Ook helpt dit bedrijf bij het tegengaan van illegale visserij en u dus ook door voor tonijn van deze leverancier te kiezen. U bestelt de verse tonijn van deze specialist eenvoudig op hun website. Wanneer u nog vragen heeft over hoe de tonijn geproduceerd wordt, staan de specialisten van dit gerenommeerde merk u graag telefonisch te woord.

https://deepblue.nu/