Mijngrensjuweel
Image default
Eten en drinken

Inspiratie voor bladerdeeg recepten

Ben je op zoek naar leuke bladerdeeg recepten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Tante Fanny. Tante Fanny is al sinds 1999 fabrikant van verse deegwaren. Het bedrijf komt van oorsprong uit Oostenrijk, waar een steeds groter assortiment aan deeg ontstond. Sinds 2008 zijn deze verse degen ook verkrijgbaar in Nederland, waardoor menig Nederlander regelmatig kan genieten van de allerbeste deegwaren. Tante Fanny is ontstaan vanwege een grote passie voor bakken en koken. De mensen achter dit merk proberen regelmatig nieuwe bladerdeeg recepten uit die ze vervolgens delen op hun website. Voor meer dan 300 inspirerende recepten met bladerdeeg ga je dus naar de website van deze fabrikant.

Verrassende bladerdeeghapjes met asperges

Een van de overheerlijke bladerdeeg recepten van Tante Fanny zijn de bladerdeeghapjes met ham, asperge en pesto. Asperges worden ook wel het witte goud genoemd en zijn heerlijk in combinatie met ham, zalm en ei. Echter worden ze vaak op dezelfde manier klaargemaakt. Doe het eens anders dan anders en maak er daarom verrassende bladerdeeghapjes van. Op de website van Tante Fanny zie je stap voor stap hoe je deze hapjes het beste bereid. Net als dit unieke bladerdeeg recept vind je op hun website nog veel meer andere recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de heerlijke pizza recepten die ze voor je hebben uitgewerkt?

Koop de producten in de supermarkt bij jou in de buurt

Wil je graag een van de bladerdeeg of pizza recepten uitproberen? De deegproducten van Tante Fanny koop je dan eenvoudig in een supermarkt bij jou in de buurt. Wil je er zeker van zijn dat jouw supermarkt deze producten aanbiedt? Controleer dit dan met behulp van de store locator op de website van het merk. Met de producten van Tante Fanny maak je de allerlekkerste pizza en bladerdeeg recepten.