Mijngrensjuweel
Image default
Onderwijs

Technisch Engels leren

Bent u werkzaam in de technische branche en regelmatig contact met buitenlandse collega’s of klanten? Dan is kennis van technisch Engels een must. Met een cursus technisch Engels leert u de vaktermen die gebruikt worden, zodat u zichzelf duidelijk kun maken als dit nodig is. The Square Mile is een taalinstituut waar u deze cursussen kunt volgen. We bieden veel verschillende talen aan en richten ons op diverse branches. Aan de hand van uw leerdoelen stellen we een taaltraining samen waarmee u deze behaalt. Een taaltraining op maat dus, voor het beste resultaat.

Taaltraining volgen op uw manier

Een taaltraining van The Square Mile kunt u op verschillende manieren volgen. In de meeste gevallen komen onze trainers bij u op de werkvloer de trainingen geven. We beschikken echter ook over trainingslocaties in de grote steden. Hebben u en uw collega’s dezelfde kennis nodig? Dan is een groepstraining een goede manier. We zorgen er altijd voor dat de groepen niet te groot zijn en dat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding. Wilt u liever alleen een taaltraining volgen, dan kan dit natuurlijk ook. We bieden onze cursussen aan op verschillende niveaus, zodat er voor iedereen een passende taaltraining is.

Online training bij The Square Mile

In dit tijdperk van video conferencing mag de optie voor een online taaltraining niet ontbreken. Bij The Square Mile maken we gebruik van diverse apps, zoals Zoom en Teams. Online trainingen zijn handig voor thuiswerkers en mensen die voor hun werk veel onderweg zijn. U krijgt een vaste trainer, waarmee u de lessen kunt inplannen op momenten dat het u uitkomt. Uw trainer bij The Square Mile is uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij houdt ook uw voortgang in de gaten en kan bijsturen waar nodig. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen.