Mijngrensjuweel
Image default
Eten en drinken

Een kindvriendelijk restaurant met heerlijk eten en een binnenspeeltuin

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin? Waar u gezellig met uw gezin kunt gaan eten en waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen? Bekijk dan eens de website van Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee. In dit sfeervolle pannenkoekenhuis worden de lekkerste pannenkoeken bereid, maar kunt u ook terecht voor diverse vlees- en grillgerechten. Ga met uw kinderen langs voor een gezellige lunch of maak er een uitgebreid diner van. Terwijl u tot rust komt met lekker eten en drinken, kunnen uw kinderen zich uitleven in de speeltuin. Klinkt goed toch?

Kies voor een leuk arrangement voor kinderen bij dit restaurant

In dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin in Katwijk aan Zee bevinden zich verschillende speeltoestellen. De kinderen kunnen zich de hele middag of avond vermaken. Wanneer ze moe zijn en honger hebben gekregen, kunnen de kinderen kiezen uit een speciaal kindermenu. Dit menu bestaat uiteraard uit verschillende pannenkoeken, maar ook een lekker frietje met een snack is mogelijk. Zo is er voor ieder wat wils! Naast dat u spontaan langs kunt gaan op bijvoorbeeld een zaterdagmiddag of in de vakantie, kunt u ook kiezen voor een arrangement. Zo kunt u het kinderfeestje van uw kind op deze plek vieren, maar ook voor andere evenementen met een groep volwassenen is deze locatie zeer geschikt. U profiteert van de gezellige sfeer, het lekkere eten en de grote hoeveelheid speelmogelijkheden.

Reserveer eenvoudig een plekje online of neem telefonisch contact op

Wilt u samen met uw gezin een bezoekje brengen aan dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin? Bekijk dan direct hun website voor meer informatie en neem contact met hen op. U kunt zelf eenvoudig online reserveren, maar ook telefonisch kunt u uw boeking doorgeven. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u hen telefonisch bereiken. De medewerkers van Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom helpen u graag verder!

https://www.debeslagkom.nl/